Nike Phantom VSN voetbalschoenen voor kinderen - Zwart/Wit

Bestel hier direct en snel de Nike Phantom VSN voetbalschoenen voor kinderen. Deze voetbalschoenen kun je bestellen voor kinderen van 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Een meesterlijke pass, een schot zo hard dat je de bal alleen nog hoort gaan, een harde tackle en een gruwelijke korte combinatie. Dat zijn de belangrijkste momenten in een wedstrijd en met deze nieuwe Nike Phantom VSN II voetbalschoen voor kinderen gaat jou dit lukken en ben jij on FIRE! Deze schoen speelt niet alleen magistraal maar ziet er ook nog eens beestachtig uit! Dit is de Elite versie van de zwart/witte Nike Phantom VSN voetbalschoenen, welke gedragen wordt door spelers als De Bruyne, Coutinho en Tagliafico. Deze voetbalschoenen voor kinderen kun je vanaf nu bestellen in de maten 36, 37, 38 en 39! De Nike  Phantom Vision 2 Elite voetbalschoenen voor kinderen brengt ongekende precisie bij het spelen naar het veld. Een comfortabele binnenschoen is verborgen in een buitenlaag van Flyknit. Het resultaat is een schoen voor de scorers, de aangevers en de vechters van de toekomst. Check nog meer kenmerken van deze voetbalschoenen:

  • Gerichte textuur in het bovenwerk zorgt voor een nauwkeurig balgevoel en goede balcontrole.
  • Mesh met Quad-Fit omsluit je voet voor dynamische ondersteuning bij het wenden zonder je te beperken.
  • Flyknit constructie heeft geïntegreerde vlakken die zeer ventilerend, rekbaar en ondersteunend zijn.
  • Het Ghost Lace systeem zit goed vast na één keer straktrekken en blijft verborgen voor een glad raakoppervlak en nauwkeuriger balcontact.
  • De Dynamic Fit kraag omwikkelt je enkel met zachte, elastische knit voor een comfortabele, aansluitende pasvorm.
  • Voor gebruik op kort gras of synthetische ondergronden
  • Lusje op de tong
  • Stijl: CD4062-106

Klik direct op de buttons om deze vette Nike Phantom VSN voetbalschoenen voor kinderen te bestellen. In deze shops kun je deze voetbalschoenen natuurlijk ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! ​