Goedkope Nike Phantom VSN voetbalschoenen voor kinderen

Bestel hier de goedkope Nike Phantom Vision voetbalschoenen voor kinderen. Dit betreft de Academy versie van de Phantom Visions. Deze voetbalschoenen kun je voor verschillende ondergronden gebruiken, dus zowel voor kunstgras als natuurgras. Een meesterlijke pass, een schot zo hard dat je de bal alleen nog hoort gaan, een harde tackle en een gruwelijke korte combinatie. Dat zijn de belangrijkste momenten in een wedstrijd en met deze nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoen gaat jou dit lukken en ben jij on FIRE! Deze schoen speelt niet alleen magistraal maar ziet er ook nog eens beestachtig uit! Dit is de Elite versie van de Nike Phantom VSN voetbalschoen, welke gedragen wordt door spelers als De Bruyne, Coutinho, Alvarez, Schuurs en Tagliafico. Deze voetbalschoenen voor volwassenen kun je vanaf nu bestellen in de kindermaten 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 en 39! De Nike Phantom Vision Academy Dynamic voetbalschoenen brengt de felheid en nauwkeurigheid van straatvoetbal naar het veld. Een nauwsluitende sleeve geeft je het gevoel dat hij op maat is gemaakt, en met het Ghost Lace systeem kun je de veters in één keer straktrekken. De veters zijn verborgen voor een groter raakvlak. De voetbalschoenen bevatten nog meer specifieke kenmerken:

Pluspunten

  • De Nike Jr. Phantom Vision 2 Club Dynamic Fit MG brengt ongekende precisie bij het spelen naar het veld. Een binnenschoen sluit aan op de voet en is verborgen in synthetisch leer. Het resultaat is een schoen voor de scorers, de aangevers en de vechters van de toekomst.

  • Synthetisch leer met textuur zorgt voor een nauwkeurig gevoel bij iedere pass, trap en schot.

  • Ghost Lace systeem zorgt voor een strakke pasvorm met een duidelijk raakvlak.

  • Lage Dynamic Fit kraag is comfortabel en aansluitend.

  • Ontworpen voor grip op stevige ondergrond (FG), echt gras en kunstgras (AG)

  • Lusje op de tong

  • Niet bedoeld als persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

  • Weergegeven kleur: Laser Crimson/Zwart/Zwart/Metallic Silver

  • Stijl: CD4061-606

Klik direct op de buttons om deze vette Nike Phantom VSN voetbalschoenen te bestellen. In deze shops kun je deze voetbalschoenen natuurlijk ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! ​