Goedkope Nike Phantom VSN Academy voetbalschoenen

Bestel hier de goedkope Nike Phantom Vision voetbalschoenen. Dit betreft de Academy versie van de Phantom Visions. Deze voetbalschoenen kun je voor verschillende ondergronden gebruiken, dus zowel voor kunstgras als natuurgras.Een meesterlijke pass, een schot zo hard dat je de bal alleen nog hoort gaan, een harde tackle en een gruwelijke korte combinatie. Dat zijn de belangrijkste momenten in een wedstrijd en met deze nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoen gaat jou dit lukken en ben jij on FIRE! Deze schoen speelt niet alleen magistraal maar ziet er ook nog eens beestachtig uit! Dit is de goedkope versie van de Nike Phantom VSN voetbalschoen, welke gedragen wordt door spelers als De Bruyne, Coutinho en Tagliafico. Deze voetbalschoenen voor volwassenen kun je vanaf nu bestellen in de maten 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en 48! De Nike Phantom Vision Academy Dynamic voetbalschoenen brengt de felheid en nauwkeurigheid van straatvoetbal naar het veld. Een nauwsluitende sleeve geeft je het gevoel dat hij op maat is gemaakt, en met het Ghost Lace systeem kun je de veters in één keer straktrekken. De veters zijn verborgen voor een groter raakvlak. De voetbalschoenen bevatten nog meer specifieke kenmerken:

  • De Nike Phantom Vision 2 Academy Dynamic Fit MG brengt ongekende precisie bij het spelen naar het veld. Een binnenschoen sluit aan op de voet en is verborgen in een NIKESKIN bovenwerk. Het resultaat is een schoen voor de scorers, de aangevers en de vechters van vandaag.
  • NIKESKIN overlay biedt extra stevigheid en een comfortabel balgevoel.
  • Gerichte textuur in het bovenwerk zorgt voor een nauwkeurig balgevoel bij het schieten, passen en dribbelen.
  • Een Ghost Lace systeem zorgt voor een aansluitende pasvorm met een duidelijk raakvlak.
  • De Dynamic Fit kraag wikkelt zich om je enkel voor een comfortabele, aansluitende pasvorm.
  • Ontworpen voor grip op stevige ondergrond (FG), echt gras en kunstgras (AG)
  • Lusje op de tong
  • Weergegeven kleur: Metallic Bomber Grey/Particle Grey/Laser Crimson/Zwart
  • Stijl: CD4156-906

Klik direct op de buttons om deze vette Nike Phantom VSN voetbalschoenen te bestellen. In deze shops kun je deze voetbalschoenen natuurlijk ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd! ​