Nike Phantom Vision voetbalschoenen

Check hier alles over de Nike Phantom VSN voetbalschoenen. Dit zijn de voetbalschoenen uit de Phantom lijn van Nike en bevatten een enkelsok. Deze Phantom VSN of Vision voetbalschoenen worden gedragen door spelers als Coutinho, De Bruyne, Robertson, Verratti, Casemiro, Tagliafico en nog meer sterspelers. Hier vind je de nieuwste voetbalschoenen uit de Phantom VSN lijn en check je ook waar je deze voetbalschoenen exclusief kunt bestellen. 

Wil je altijd de nieuwste Nike Phantom VSN voetbalschoenen bestellen? Check het direct in deze SHOP OF deze winkel! en zorg dat jij deze sterren achterna gaat.

Barst jij van de meedogenloze creativiteit? Dit zijn dan DE Nike voetbalschoenen, waarop jij die beslissende steekpass richting de overwinning geeft. BAM! Deze Phantom VSN voetbalschoenen geven jou onder andere de voordelen van een Dynamic Fit collar, onder voetbalschoenenfanaten ook wel de enkelsok genoemd. Nieuwsgierig naar het concept van de Nike Phantom VSN voetbalschoenen? Lees dan snel verder! Wij bespreken de technieken, materialen, het laatste nieuws en de exclusieve verkooppunten. Lezen dus!

Technische informatie Nike Phantom VSN voetbalschoenen

  • De Nike Phantom VSN Elite voetbalschoenen zijn de top voetbalschoenen van de Phantom lijn van Nike. Deze voetbalschoenen zijn in verschillende versies beschikbaar. Dit houdt in dat je op FG (Firm Ground), AG (Artificial Ground) als in de SF (Soft Ground) heerlijk los kan gaan met het versturen van steekpassjes. De kicksen hebben hebben een adviesverkoopprijs van € 290,- en zijn in verschillende kleuren beschikbaar. De nieuwste kleuren check je hieronder. 
  • De Nike Phantom VSN voetbalschoenen staan bekend om hun perfecte fit.  De pasvorm van de schoenen wordt door Nike QUADFIT genoemd. Deze technologie zorgt ervoor dat de schoenen zich naadloos aanpassen aan de vorm van de schoenen. De reden hiervan is dat Nike mesh aan de binnenkant van de schoenen verwerkt heeft. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de voeten en dat het minder rekt, zonder dat je voeten bewegingsvrijheid verliezen. De vezels van het mesh vormen zich super goed naar de voet en zorgen ook nog eens voor de perfecte versteviging van de voeten. Door deze technologie hoef je de schoenen niet in te lopen. 
  • Een ander kenmerk van de  Nike Phantom VSN voetbalschoenen is het feit dat de veters van de schoenen vrijwel niet zichtbaar zijn. Dit systeem wordt door Nike het Ghost Lace systeem genoemd. De veters zij  echter wel aanwezig, maar zie je van de buitenkant bijna niet. De veters kunnen namelijk worden verstopt onder een soort hoes. Deze hoes is verwerkt in een laag onder het Flyknit materiaal van de nieuwe Nike voetbalschoenen. Uit onderzoek van het merk bleek namelijk dat spelers in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, wel veters prefereren. Het voordeel hiervan is dat het schietoppervlak nog ''schoner'' is en dat je nog nauwkeuriger kunt passen en schieten. De schoenen zijn daarnaast ook nog eens uitgerust met de ''one-pull-off constructie.'' Deze constructie zorgt voor de perfecte druk over de gehele lengte van de schoenen. 
  • Daarnaast zijn de Nike Phantom VSN voetbalschoenen uitgerust met de zogenaamde All Conditions Control technologie (ACC). ACC zorgt ervoor dat de grip en controle op de bal zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is. Wanneer het regent, loopt er geen water in de schoenen. Een consistente controle. Heerlijk!
  • De upper van de Nike Phantom VSN voetbalschoenen is gemaakt van het bekende Flyknit materiaal van Nike. Dit gebreide materiaal heeft als voordeel dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, waardoor je nog nauwkeuriger de bal kunt aannemen en schieten en passen. Dit is vooral perfect voor spelverdelers en aanvallende voetballers, die altijd snel moeten handelen om hun creativiteit tot uiting te laten komen. De zijkanten van de schoenen bevatten een driehoek aan de binnenkant. Deze driehoek markeert de drie belangrijkste botten in de voeten en is eigenlijk het gebied van de voet, waarmee de bal gecontroleerd wordt. Deze driehoek heeft een speciale structuur. De onderkant van de driehoek is namelijk uitgerust met een speciale structuur om de bal nog beter te controleren en de bovenkant is uitgerust met een 3D structuur om de aanval op te zetten en steekpassen te geven
  • De Nike PHANTOM VSN voetbalschoenen zijn ook weer uitgerust met een enkelsok, door Nike de dynamic fit collar genoemd. Dit zorgt ervoor dat je voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen. Dit zorgt niet alleen voor de ideale ondersteuning, het zorgt er ook nog eens voor dat je balbehandeling onverminderd goed is!
  • De zoolplaat van de Nike Phantom VSN voetbalschoenen bevatten het zogenaamde FEA tractiepatroon. De schoenen zijn uitgerust klauwnoppen, zodat je snel kan handelen en ook nog eens de perfecte ondersteuning hebt.
  • De zoolplaat betreft een lichte Hyperprecision zool, waarmee hoge snelheden behaald kunnen worden.
  • Zoals alle voetbalschoenen van Nike zijn ook de Nike Phantom VSN voetbalschoenen uitgerust met de NikeGRIP technologie. Deze technologie is aan de binnenkant van de voetbalschoenen verwerkt en zorgt ervoor dat je niet gaat schuiven in je voetbalschoenen. Deze technologie komt tot uiting in een speciale structuur die perfect aansluit op de inlegzool. Het zorgt er niet alleen voor dat je schoenen niet schuiven, het is ook nog perfect voor de schokdemping!

Sterspelers die Nike Phantom VSN voetbalschoenen dragen

Sterren als Coutinho, De Bruyne, Robertson, Carvajal, Khedira, Verratti, Casemiro en Tagliafico dragen deze revolutionaire voetbalschoenen van Nike! 

Nike Phantom VSN voetbalschoenen bestellen. 

Check hieronder het laatste nieuws over de Magista's en klik op één van de beschikbare schoenen als je deze wilt kopen. Klik op de blogs voor de nieuwste modellen van deze voetbalschoenen. Check ook deze shops voor de nieuwste en goedkoopste Magista voetbalschoenen!

Koop de nieuwste Nike Phantom VSN voetbalschoenen in deze SHOP!

OF deze winkel!

Historie