Nike Magista Obra voetbalschoenen

Nike Magista Obra 2 voetbalschoenen. Welkom tot de nieuwste generatie Magista Obra voetbalschoenen; Nike's meest hoogwaardige Dynamic Fit Magista. Unstoppable playmaking. De schoen voor de absolute spelmaker. Iniesta (Barcelona en Spanje), Vidal (Bayern München), Kevin de Bruyne (Manchester City en België) en Götze (Borussia Dortmund en Duitsland). Ben jij die spelverdeler die opzoek is naar de Nike Magista Obra 2 voetbalschoenen?

Pass je linkermuisknop naar deze ONLINE WINKEL of deze STORE en zorg dat jij deze sterren achterna gaat.

Barst jij van de meedogenloze creativiteit? Dit zijn dan DE Nike voetbalschoenen, waarop jij die beslissende steekpass richting de overwinning geeft. BAM! Deze Nike Magista Obra 2 voetbalschoenen geven jou onder andere de voordelen van een Dynamic Fit collar, onder voetbalschoenenfanaten ook wel de enkelsok genoemd. Ben jij echter die spelverdeler die hier minder fan van is? Geen probleem, want ook hiervoor hebben de mannen van Nike een oplossing bedacht. Check eens de gruwelijke Nike Magista Opus 2, Nike's meest hoogwaardige low-top Magista. Nieuwsgierig naar het concept van de Nike Magista Obra 2? Lees dan snel verder! Wij bespreken de technieken, materialen, het laatste nieuws en de exclusieve verkooppunten. Lezen dus!

Technische informatie Nike Magista Obra 2 voetbalschoenen

  • De Nike Magista Obra voetbalschoenen zijn de top voetbalschoenen van de Magista lijn van Nike. Deze voetbalschoenen zijn in verschillende versies beschikbaar. Dit houdt in dat je op FG (Firm Ground), AG (Artificial Ground) als in de SF (Soft Ground) heerlijk los kan gaan met het versturen van steekpassjes. De kicksen hebben hebben een adviesverkoopprijs van € 290,- en zijn in verschillende kleuren beschikbaar. De nieuwste kleuren check je hieronder. Recent heeft Nike een 2e generatie gelanceerd, beter bekend als de Nike Magista Obra 2 voetbalschoenen. 
  • Een van de voornaamste kenmerken van deze hoge Nike Magista 2 is de vernieuwde enkelsok. Deze sok wordt ook wel enkelkraag of Dynamic Fit collar genoemd en valt strak om de enkels. Deze verlenging van de voetbalschoenen moet ervoor zorgen dat de voet en de enkel niet als twee gescheiden lichaamsdelen voelen, maar als één. Het doel hiervan is dat je bewuster bent van je voeten en daardoor meer controle aan de bal hebt, inlcusief een flexibelere beweging. Waar voorheen het sokje recht was, daar is de sok nu meer rond gevormd naar de enkel. Deze update leidt tot nog meer comfort, omdat deze volledig is afgesteld op de anatomie van de voet en enkel van een spelverdeler. Verbazingwekkend! Ook geeft dit de enkel en het onderbeen nog meer bewegingsruimte. Zo zorgt dit voor een perfecte lockdown. Ook nieuw aan de sok is dat het materiaal rondom de botten van de enkels dikker is, zodat deze beter beschermt. 
  • Waar voorheen de Magista's op de bovenlaag een honingraat structuur kenden, daar zijn de Magista Obra 2 voetbalschoenen nu voorzien van een te gekke 'Ball-texture'. Het doel: een nog betere balcontrole en meer precisie in het passen en schieten! De 3D-texture is minder opvallend, maar versierd wel een grover ontwerp voor meer reliëf. Hoe werkt het? Nike heeft de gebieden geanalyseerd waar de voet het meest in aanraking komt met de bal. Op deze gebieden is het 3D-texture dikker met een maximale dikte tot 4,5 mm. Het laat je tastzin beter communiceren. De gruwelijke innovatie is een toevoeging aan de Flyknit technologie, ook wel gezien als de veroorzaker van het blote-voetengevoel. Een ander element van de technologie is Flywire. Het Flywire systeem versterkt het te gekke 'Ball-texture' door ervoor te zorgen dat je altijd een aansluitende pasvorm en flexibele ondersteuning hebt. Dribbelen, wenden, keren, passen, schieten. Je wordt nooit meer belemmerd in jouw handelingen bij het aantrekken van de Magista schoenen.
  • Daarnaast zijn de Nike Magista voetbalschoenen uitgerust met de zogenaamde All Conditions Control technologie (ACC). ACC zorgt ervoor dat de grip en controle op de bal zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is. Wanneer het regent, loopt er geen water in de schoenen. Een consistente controle. Heerlijk!
  • Uiteraard zijn de nieuwste Magista's uitgerust met een externe hielkap, welke zorgt voor de perfecte ondersteuning. 
  • De noppen aan de onderkant van deze voetbalschoenen hebben een speciale structuur. De structuur van deze ronde noppen, is zo dat de wendbare spelers en spelmakers snel kunnen kappen, draaien en van richting kunnen veranderen tot wel 360 graden. Ook de zool aan de binnenkant van de Magista voetbalschoenen stimuleert dit effect. Deze zool is namelijk gemaakt van een Pebax ® nylon plaat en biedt ondersteuning waardoor je je voeten natuurlijk kunt bewegen en snel kunt anticiperen. De lichtgewicht inlegzool spiegelt de vorm van je voet voor comfort en demping met een laag profiel.
  • Mis jij nog wat om uit te blinken in meedogenloze creativiteit? Wij denken van niet. Een complete schoen voor de spelverdeler die niks aan het toeval overlaat. Scrol verder voor de exclusieve verkooppunten en ontdek waar je de pareltjes kunt scoren!

Sterspelers Nike Magista Obra 2 voetbalschoenen

Sterren als Götze, David Luiz, Thiago Silva en Joe Hart spelen op de Magista voetbalschoenen met enkelsok!

Nike Magista Obra 2 voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de Magista's en klik op één van de beschikbare schoenen als je deze wilt kopen. Klik op de blogs voor de nieuwste modellen van deze voetbalschoenen. Check ook deze shops voor de nieuwste en goedkoopste Magista voetbalschoenen!

Koop de nieuwste Nike Magista Obra voetbalschoenen in deze ONLINE WINKEL 

of deze STORE