Nike Magista Orden

Nike .magista .orden .header

  • De Nike Magista Orden voetbalschoenen zijn de goedkoopste voetbalschoenen van de Magista lijn van Nike. De prijs van deze voetbalschoenen is ongeveer € 110,- en zijn er zowel in de FG (Firm Ground), SG (Soft Ground) als in de AG (Artificial Ground) versie. Bovendien zijn de Ordens gelanceerd in verschillende kleuren. Een overzicht hiervan kan je hieronder vinden.
  • De bovenkant van de Magista Orden is gemaakt van KangaLite 2, een soepel leder dat zich ook vormt naar de voet en de perfecte stevigheid biedt. De NikeSkin technologie zorgt ervoor dat de voetbalschoenen zich vormen naar de vorm van de voet, wat een ultiem balgevoel en natuurlijk gevoel geeft. Dit wordt door Nike ook wel het blote voeten gevoel genoemd.
  • De Orden schoenen zijn in het bezit van een voorgevormde gestanste inlegzool, gemaakt van EVA-schuim voor aanvullende demping en tevens comfort. De voorgevormde inlegzool heeft namelijk een nauwsluitende pasvorm.
  • Op de Nike Magista Orden voetbalschoenen is ook de bekende ACC-technologie van Nike toegepast. Zo ben je als voetballer gedurende alle weersomstandigheden in het bezit van de perfecte controle. De bovenzijde van de voetbalschoen zijn versierd met geborduurd details voor extra reliëf voor een nog betere balbehandeling. 
  • De onderplaat van de Magista Orden schoen wordt versierd met 4 noppen onder de hiel, waardoor je op harde ondergronden maximale grip en stabiliteit hebt.