Nike Magista Opus

Spelverdelers opgelet! Zet je schrap voor Nike's meest hoogwaardige low-top Magista voetbalschoenen. Welkom in de wereld van Nike Magista Opus 2 voetbalschoenen. De schoenen die barsten van uiterste precisie en heerlijke controle. Wat hebben sterren als Varane (Real Madrid en Frankrijk), Götze (Bayern München en Duitsland), Courtois (Chelsea en België) en Busquets (Barcelona en Spanje) gemeen? Allen gingen zij jou voor en betreedden zij het strijdtonel op deze wonderlijke kicksen! Volg jij deze sterren?

Ga direct naar DEZE SHOP of de officiële online STORE van Nike en wees de volgende spelverdeler die zijn skills naar een hoger niveau tilt!

Ben jij altijd al fan geweest van Nike Magista Opus? Zet deze pagina dan absoluut in je favorieten. Je vindt namelijk echt al het nieuws over deze kicksen. Check zo alle technieken en materialen van de nieuwste generatie Nike Magista Opus 2 voetbalschoenen. Ontdek daarnaast ook het laatste nieuws, de exclusieve verkooppunten en OOK welke spelers jou al voor gingen door het aantrekken van deze schoenen. Meedogenloze creativiteit. Die wens kan jij absoluut benutten als spelmaker. Zonder twijfel zet jij jouw medespelers vrij voor de goal met een heerlijke steekpass. BAM! Oja, prefereer jij toch Magista's met een enkelsok? Check dan de Nike Magista Obra 2 voetbalschoenen op onze website.

Technische informatie Nike Magista Opus 2 voetbalschoenen

  • De Nike Magista Opus voetbalschoenen de Magista versie zonder de enkelsok. Om deze reden zijn deze voetbalschoenen goedkoper dan de Obra lijn van de Nike Magista's, welke wel een enkelsok of dynamic fit collar bezit. Dit neemt niet weg dat de Opus voetbalschoenen de meest hoogwaardige low-top versie zijn uit de Magista lijn. Ze bieden jou dus de meeste voordelen die Magista Opus te bieden hebt. Deze heerlijke kicksen zijn beschikbaar in de FG (Firm Ground), AG (Artificial Ground) en de SG (Soft Ground) versie en zijn bovendien zowel in kindermaten als in volwasssen maten beschikbaar. Jou meedogenloze creativiteit en beweeglijkheid hoeft niet te leiden op mindere ondergronden.
  • Ook kunnen deze Nike Magista Opus schoenen in diverse kleuren gekocht worden. Een overzicht van de nieuwste Nike Magista Opus schoenen vind je in het overzicht van blogs hieronder. De Nike Opus Magista's hebben ongeveer een prijs van € 220,-. Inmiddels heeft Nike een tweede generatie Magista Opus voetbalschoenen gelanceerd, beter bekend als de Nike Magista Opus 2 schoenen.
  • Nike Magista Opus 2 staat voor gruwelijke balcontrole, passes en onnavolgbare beweeglijkheid. Het zijn DE schoenen waarmee jij aanvallen redigeert, waardoor de verdediging uit elkaar splitst en aanvallers vrij voor het doel komen te staan. Op het blote oog zijn er direct 2 aspecten die opvallen. De Dynamic Fit collar ontbreekt, maar ook de bovenlaag oogt anders.
  • Doordat de Nike Magista Opus 2 schoenen geen Dynamic Fit collar bevatten zijn ze ook niet voorzien van Flyknit technologie. Wat heeft dit te beteken? Helemaal niks, aangezien Nike jou alsnog een van haar beste technieken en materialen voorschotelt! Zo is de bovenlaag nu voorzien van een KangaLite materiaal. Het bevat de eigenschappen en voordelen van een kangoeroe lederen bovenlaag. Wat betekent dit? Een ongekende pasvorm, zodra het materiaal zich vormt naar je voeten. Hier komt ook nog eens bij dat deze bovenlaag ook een 'Ball-texture' kent. Dit komt uiting in een balletjes structuur die 'balletjes' kent tot een dikte van 4,5 milimeter maximaal. Deze zijn dikker op de belangrijkste raakvlakken met de bal en dient als organisch verlengstuk. Je hersenen herkennen dit en een betere balcontrole en balgevoel is het resultaat. Hier komt ook nog eens bij dat dit effect gewaarborgd blijft gedurende alle weersomstandigheden. Dit is te wijten aan de heerlijke ACC technologie. Weer of geen. Jij blijft makkelijk wegdraaien van je tegenstander om die beslissende steekpass te geven. Feit!
  • Een anotomische zoolplaat die de vorm van de voet volgt in combinatie met een conisch noppenpatroon bezorgt jou de voordelen van beweeglijkheid. De onderplaat van de voetbalschoenen is gemaakt van PEBAX nylon. Dit materiaal is flexibel en biedt verder ook ondersteuning aan de voet. Het noppenpatroon van deze PEBAX nylon zoolplaat bezit daarnaast ook een conische noppenpatroon dat zorgt van een 360-graden grip bij draaibewegingen. Het noppenpatroon volgt op zijn beurt een duidelijke analyse van Nike, waarin de belangrijkste draaipunten in kaart zijn gebracht. Je zult dus begrijpen dat jouw noppen niks aan het toeval overlaten.

 

Sterspelers Nike Magista Opus 2

Sterren als Götze, Iniesta, Courtois, Busquets, Varane, Matuidi en Eriksen spelen op de Magista Opus 2 voetbalschoenen!

Nike Magista Opus voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de Magista's en klik op één van de beschikbare schoenen als je deze wilt kopen. Klik op de blogs voor de nieuwste modellen van deze voetbalschoenen. Check ook deze shops voor de nieuwste en goedkoopste Magista voetbalschoenen!

 Check de online voetbalschoenenshop!

of de online Magista shop van Nike!