Nike Magista Onda

Nike .magista .onda .header (1)

  • De Nike Magista Onda zitten qua prijs in de laagste prijsklasse van de Magista lijn van Nike. Deze voetbalschoenen kan je kopen in een range van € 50 tot € 70,- en zijn beschikbaar in zowel volwassen maten als in kindermaten. Bovendien zijn deze zowel in de FG (Firm Ground) als in de AG (Artificial Ground) en HG (Hard Ground versie gelanceerd). Daarnaast zijn de Nike Magista Onda voetbalschoenen in verschillende kleuren gelanceerd. Een overzicht van alle beschikbare Nike Magista Onda voetbalschoenen kan je hieronder vinden.De Onda voetbalschoenen uit de Magista lijn zien er qua design hetzelfde uit als de Orden en Opus schoenen uit de Magista collectie van Nike. De bovenkant van deze voetbalschoenen bestaat uit een synthetisch leer met een speciale structuur. Deze speciale schubbenstructuur is ideaal voor een beter balgevoel en een betere controle en zorgt bovendien dat je meer grip hebt op de bal voor nauwkeurige trappen, passen en dribbels.
  • De Onda voetbalschoenen uit de Magista lijn zien er qua design hetzelfde uit als de Orden en Opus schoenen uit de Magista collectie van Nike. Deze schoenen zijn ideaal voor de echte spelmaker. De bovenkant van deze voetbalschoenen bestaat uit een synthetisch leer met een speciale structuur. Deze speciale schubbenstructuur is ideaal voor een beter balgevoel en een betere controle en zorgt bovendien dat je meer grip hebt op de bal voor nauwkeurige trappen, passen en dribbels.
  • De binnenkant van de Magista Onda schoenen is uitgerust met een voorgevormde inlegzool van EVA-schuim, welke zorgt voor meer comfort en demping.
  • Het onderstel van de Onda schoenen bestaat uit een lichte TPU plaat, welke zorgt voor betere tractie, een beter reactievermogen en meer comfort. De noppen aan de onderkant van deze voetbalschoenen zijn rond en zorgen voor stabiliteit en grip. Vooral de vier noppen aan de achterkant bewerkstelligen dit effect.