Nike Hypervenom Phinish

De Hypervenom Phinish voetbalschoenen van Nike zijn de lage versie van de Hypervenom voetbalschoenen. Op deze schoenen schitteren sterren als Sneijder, Rooney en Kane. De Hypervenom Phinish voetbalschoenen zijn perfect voor de wendbare spelers die bovendien dodelijk voor de goal zijn. Om deze reden is de Hypervenom lijn voorzien van speciale technieken en materialen, welke deze voetbalschoenen perfect maken voor wendbare spelers! In het onderstaande kan je alle kenmerken van de lage versie van de Hypervenom voetbalschoenen, beter bekend als de Phinish, vinden en geven we informatie waar je deze kunt kopen!

Nike -Hypervenom -Phinish -voetbalschoenen
Technische informatie Nike Phinish voetbalschoenen

  • De Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen zijn de lage versie van de voetbalschoenen uit de Hypervenom lijn. Deze voetbalschoenen vallen in een prijsklasse van € 150,- tot € 200,-. De Phantom voetbalschoenen van Nike zijn er zowel in de FG (Firm Ground) als in de AG (Artificial Ground) en SG (Soft Ground) versie. Bovendien zijn de Phinish voetbalschoenen beschikbaar in verschillende kleuren, welke je hieronder kunt zien. Deze voetbalschoenen zijn zowel in kindermaten als in volwassen maten beschikbaar!
  • De Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen zijn uitgerust met de NikeSkin technologie. De NikeSKin technologie zorgt ervoor dat de Hypervenom voetbalschoenen perfect om je voet vallen en het balcontact daardoor natuurlijk aanvoelt. Het bovenstuk van de Hypervenom bestaat uit één stuk en een hoogwaardige mesh. Dit zorgt ervoor dat deze voetbalschoenen erg licht zijn en de bal dichter bij je voet zit, waardoor het balcontact optimaal is. De NikeSkin technologie zorgt er ook voor dat de schoenen geen water opnemen wanneer het regent en dat de voetbalschoenen dus niet zwaarder worden.
  • Ook zijn de Hypervenom Phinish voetbalschoenen van Nike uitgerust met de zogenaamde All Conditions Control technologie (ACC). Deze technologie, welke tot uiting komt in de 3D structuur van de Hypervenom voetbalschoenen, zorgt ervoor dat de grip en controle op de bal zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is.
  • Daarnaast is de bovenlaag rondom de middenvoetsbeentjes voorzien van Flywire. De Flywire technologie plaatst je voet stevig in de schoenen. Hierdoor krijgen voetballers de nodige stabiliteit. De kabels komenn echter niet terug bij de eerste en vijfde middenvoetssbeentjes. Zo verlies je geen bewegingsvrijheid en blijven de voeten toch op zijn plek.
  • De noppen van de Hypervenom Phinish voetbalschoenen hebben een speciale structuur. Deze structuur is speciaal gemaakt voor plotselinge acties op het voetbalveld. Wanneer verdedigers bijvoorbeeld naderen, kan de wendbare speler snel reageren. De oozaak hiervan is dat de noppen op een speciale manier ontworpen zijn en een speciale vorm hebben. Dit wordt ook wel het Split Toe systeem genoemd. Omdat het patroon van de noppen aan de voorkant van de voet een soort groef bevat en geslepen is, maakt dit het makkelijk snel weg te sprinten bij een tegenstander en je daardoor een sneller reactievermogen hebt.
  • De onderkant van de Nike Hypervenom Phantom voetbalschoenen zijn ook voorzien van een nylon PEBAX zool, welke de stabiliteit en flexibiliteit stimuleert.
  • De binnenkant van de Nike Hypervenom Phantom voetbalschoenen zijn uitgerust met een zogenaamde wendbaarheidskooi en geperforeerde binnenzool, welke zorgt voor stabiliteit, een juiste demping en een strakke pasvorm.
  • De veters van de Hypervenom's zijn dunner en het vetersysteem is korter dan bij andere voetbalschoenen.

Spelers

Sterspelers die op de nieuwste generatie Hypervenom voetbalschoenen spelen zijn Rooney (Manchester United en Engeland), Sneijder (Galatsaray en Nederlands Elftal) en Kane (Tottenham Hotspur en Engeland).

Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de Hypervenom Phinish voetbalschoenen en klik op één van de beschikbare schoenen als je deze wilt kopen. Check ook deze shops voor de nieuwste en goedkoopste Hypervenom voetbalschoenen!

Check de online voetbalschoenenshop!

of de online Hypervenom shop van Nike!