Nike Hypervenom Phelon

Nike .hypervenom .phatal .header

  • De Nike Hypervenom Phelon voetbalschoenen zijn de goedkoopste voetbalschoenen in de Hypervenom lijn van Nike en zijn beschikbaar vanaf een prijs van € 50,- tot een prijs van ongeveer € 80,-. Deze Hypervenoms zijn zowel in volwassen maten als in kindermaten beschikbaar en ook in verschillende versies. De Hypervenom Phelon voetbalschoenen zijn er zowel in de FG (Firm Ground) als in de AG (Artificial Ground) en SG (Soft Ground) versie. Bovendien zijn de Phelon voetbalschoenen beschikbaar in verschillende kleuren, welke je hieronder kunt zien.
  • Deze voetbalschoenen zijn speciaal gemaakt voor ongeëvenaarde flexibiliteit op een natuurlijke ondergrond.
  • De Phelon voetbalschoenen zien er optisch hetzelfde uit als de Phantom en de Phatal Hypervenoms. De bovenkant van de Nike Hypervenom Phelon is gemaakt van een dun, zacht en synthetisch leer. Dit materiaal zorgt voor een uitstekende pasvorm en daardoor een uitstekend balgevoel.
  • Het onderstel van de Phelon voetbalschoenen bestaan uit een TPU plaat. Dit zorgt voor meer ondersteuning van de voet en een responsief gevoel, waardoor je makkelijk kan anticiperen op veranderende situtiaties.
  • De voorkant van de Phelon voetbalschoen is uitgerust met ronde noppen voor meer grip in verschillende richtingen.
  • De binnenkant van deze schoenen bevat een voorgevormde anatomische binnenzool, zodat elke voetballer uitstekende demping heeft. De zool gaat geheel naar de voet staan en biedt zo de geschikte ondersteuning.
  • Het oppervlakte van de veters van de Hypervenom Phelon voetbalschoenen is korter dan bij andere voetbalschoenen. Dit betekent een langere wreef, waardoor je een groter vlak om te schieten hebt. Daarnaast bevat de binnenkant van de voetbalschoenen een speciaal vlak voor tenen en de middenvoet, waardoor er een betere grip is met de tenen.