Nike Hypervenom Phatal

Nike .hypervenom .phatal

  • De Nike Hypervenom Phatal zijn goedkoper dan de Nike Hypervenom Phantom voetbalschoenen, maar hebben vrijwel hetzelfde uiterlijk. Deze voetbalschoenen vallen in een prijsklasse van € 120,- tot € 160,-. De Phatal voetbalschoenen van Nike zijn er zowel in de FG (Firm Ground) als in de AG (Artificial Ground) en SG (Soft Ground) versie. Bovendien zijn de Phantom voetbalschoenen beschikbaar in verschillende kleuren, welke je hieronder kunt zien. Deze voetbalschoenen zijn zowel in kindermaten als in volwassen maten beschikbaar en bovendien in verschillende kleuren. Een overzicht hiervan kan je hieronder vinden.
  • De bovenkant van de Hypervenom Phatal bestaat uit een zacht KangaLite leder en gaat door zijn zachte eigenschap perfect naar de voet staan en garandeert zo een uitstekend balgevoel. De Hypervenom Phatal voetbalschoenen zijn namelijk uitgerust met de NikeSkin technologie. Deze technologie zorgt voor het zogenaamde blote voetengevoel, waardoor de schoen zich vormt naar de vorm van de voeten.
  • De Phatal voetbalschoenen zijn in het bezit van een anatomische binnenzool, zodat elke voetballer uitstekende demping heeft. De zool gaat geheel naar de voet staan en biedt zo de geschikte ondersteuning.
  • Nike Hypervenom kenmerkt zich door een andere indeling rondom de veters. Dit is ook toegepast bij de Phatal. De veters lopen spits naar elkaar toe en zijn ingesnoerd. Dit zorgt voor een egaal oppervlak, waardoor een betere balbeheersing ontstaat.
  • Dankzij het hoogwaardige flexibele grippatroon aan de onderkant van de Hypervenom Phatal voetbalschoenen ben je in staat uitstekend snel te starten, maar ook snel te stoppen en van richting te veranderen. Hierdoor heb je dus een snellere release en een beter reactievermogen. Het onderstel van de Hypervenom schoenen is namelijk gemaakt van een speciaal kunsstof.