Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen

De Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen zijn de voetbalschoenen waar sterren als Lewandowski, Vardy, Kane, Rooney, Higuain, Rashford en Cavani op spelen. Deze voetbalschoenen van Nike zijn de perfecte voetbalschoenen voor de afmakers onder ons.

Je koopt ze vanaf € 55,- in  deze SHOP of de offiële NIKE STORE.

 

 Nog nooit eerder lanceerde Nike voetbalschoenen die zo dodelijk zijn als de Hypervenom Phantom 3! Alle technieken houden rekening met het spelgedrag van een spits die een gooi moet doen naar plek 1 in het topscorersklassement  De Nike Hypervenom Phantom 3 kennen 2 versies. De Nike Hypervenom Phantom 3 DF zijn voor voetballers die gek zijn de enkelsok. Heb je liever geen enkelsok? Geen probleem. De Nike Hypervenom Phantom 3 is er voor jou! Door de lage versie zonder enkelsok toe te voegen aan de Hypervenom Phantom 3 collectie is de Nike Hypervenom Phinish verleden tijd.

Cut. Strike. Score; zo zette Nike deze voetbalschoenen eerder dit jaar de Hypervenom Phantom 3 in de markt. Nike heeft dit jaar een vernieuwde dynamic fit collar of enkelsok toegevoegd aan de Nike Hypervenom voetbalschoenen. Deze houdt nog meer rekening met het spel van een spits; afmaken! In vorm verschilt de sok dan ook van zijn collega's bij de Nike Mercurial Superfly en Nike Magista Obra. Hieronder hebben wij voor jou alle kenmerkern van deze heerlijke 'finisher-boot' op een rij gezet.

Technische informatie Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen

  • De Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen zijn de top voetbalschoen van de Nike Hypervenoms. Deze voetbalschoenen scoor je vanaf € 290,-. De Phantom 3 voetbalschoenen van Nike zijn er zowel in de FG (Firm Ground) als in de AG (Artificial Ground) en SG (Soft Ground) versie. Bovendien zijn de Phantom voetbalschoenen beschikbaar in verschillende kleuren. Recent lanceerde Nike voor de liefhebbers van leder ook een Tech Craft editie. Deze voetbalschoenen zijn zowel in kindermaten als in volwassen maten beschikbaar en bovendien in verschillende kleuren.
  • De nieuwste generatie Hypervenom Phantom 3 DF voetbalschoenen bevat een Dynamic Fit collar of een enkelsok. De enkelsok zorgt ervoor dat de enkel en de voet niet als twee gescheiden lichaamsdelen aanvoelen, maar als één. Buiten dat dit nog natuurlijker aanvoelt en je hierdoor een nog betere balcontrole hebt, ben je je als voetballer nog bewuster van je voeten en krijg je hierdoor nog meer zelfvertrouwen. Deze enkelsok is nog flexibeler dan zijn voorganger en 1 centimer hoog, zodat de enkels nog beter beschermd worden. De enkelsok loopt bovendien voor het eerst schuin af. Hierdoor wordt de natuurlijke vorm van de enkel gevolgd, wat perfect is voor de beweeglijkheid! Ook de binnenkant van de schoenen is uitgerust met een zogenaamde sockliner, welke ervoor zorgt dat je voeten perfect in de schoenen blijven zitten, zonder bewegingsvrijheid te verliezen. De Hypervenom Phantom 3 bevat geen enkelsok. Wel bevatten deze voetbalschoenen alle onderstaande technieken.
  • De Nike Hypervenom Phantom 3 is er zoals gezegd voor de echte afmakers onder ons. Elke kans moet een goal zijn! Doelpunten scoren moet een gewoonte zijn. Door hier invloed op uit te oefenen heeft Nike dergelijk Poron Foam Pods toegevoegd op het schietoppervlak. Deze 'kussentjes' worden harder zodra een schot gelost wordt. Zo hard dat keepers hier een moeilijk antwoord op hebben! Dergelijke pods bevinden zich ook langs de zijkanten, het gedeelte waar spitsen de bal aannemen. Hier worden deze 'kussentjes' juist zachter, met als bedoelde resultaat een vlekkeloze aanname, waardoor de bal direct goed ligt om op doel te schieten! 
  • Stabiliteit, een perfecte balaanname en dynamiek blijven daarnaast ook een van de uitgangspunten in de nieuwe Hypervenom's. Zo kunnen spelers die op deze schoenen spelen zich direct los maken van hun directe tegenstander. Om dit te bewerkstelligen is de bovenkant van de Hypervenom van een zachter materiaal gemaakt. Hierbij is voor het bekende Flyknit materiaal gekozen. Perfect aan dit materiaal is dat het zich vormt naar de vorm van de voeten en ook nog eens goed ademt. 
  • Een aanzienlijk deel van het Flyknit bovenwerk van de schoenen is iets holler en flexibeler dan zijn voorganger. Dit zorgt dan ook voor een perfecte eerste balaanname. De pasvorm van de schoenen is daarnaast nog beter dan voorheen. Waar voorgaande edities van de schoenen nog slechts één meter aan Flywire kabels bevatten, zijn dat er bij deze nieuwe editie drie meters. Dit systeem is ook verbonden met de veters, zodat spelers de pasvorm door middel van de veters goed aan kunnen passen. De kabels vormen een kooi en houden de voeten perfect op zijn plek, hebbe ze stabiliteit en verlies je geen bewegingsvrijheid. Direct bij het aantrekken van de schoenen zitten ze als gegoten.
  • Ook zijn de Hypervenom voetbalschoenen van Nike uitgerust met de zogenaamde All Conditions Control technologie (ACC). Deze technologie, welke tot uiting komt in de 3D structuur van de Hypervenom voetbalschoenen, zorgt ervoor dat de grip en controle op de bal zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is.
  • De Phantom's kennen een hyperreactieve zoolplaat. De voorkant van de onderzool is gemaakt van een pebax materiaal met een combinatie van een steviger nylon materiaal. Het flexibele pebax materiaal zorgt ervoor dat je snel kan wegdraaien bij een tegenstander en het stevigere nylon materiaal zorgt voor een perfecte bescherming.
  • Hier komt bij dat de noppen een speciale constructie bevatten. De buitenkant van de (onderkant van de) schoenen bevatten namelijk driehoekige noppen en de binnenkant van de schoenen bevatten ronde noppen. De ronde noppen zijn perfect om van richting te veranderen en de driehoekige noppen zijn weer perfect voor zijwaartse tractie.

25-01-17-NIKE-FCB-ALEXIA-080

Sterpelers Nike Hypervenom Phantom 3 (DF)

Sterspelers die op de nieuwste generatie Hypervenom voetbalschoenen spelen zijn Lewandowski (Bayern München en Polen), Vardy (Leicester City en Engeland), Kane (Tottenham Hotspur en Engeland) , Rooney (Manchester United en Engeland), Higuain (Juventus en Argentinië), Rashford (Manchester United en Engeland) en Cavani (Paris Saint Germain en Uruguay).

Nike Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de Hypervenom Phantom II voetbalschoenen en klik op één van de beschikbare schoenen als je deze wilt kopen. Check ook deze shops voor de nieuwste en goedkoopste Hypervenom voetbalschoenen!

Check de online voetbalschoenenshop!

of de online Hypervenom shop van Nike!