Nike Phantom GT voetbalschoenen

De Nike Phantom Venom voetbalschoenen maken sinds begin 2019 onderdeel uit van het brede assortiment voetbalschoenen van Nike. Dit zijn de ideale voetbalschoenen voor de echte afmakers, voor degene die het verschil kunnen maken. Sterren als Busquets, Lewandowski, Kane, Rashford, Aubameyang, Sterling, Icardi, Cavani en Thiago spelen op deze vette voetbalschoenen! 

Wil je direct de nieuwste of goedkoopste Nike Phantom VNM voetbalschoenen bestellen? Doe dat exclusief in deze SHOP of DEZE WINKEL! Inclusief de mogelijkheid tot personalisatie. 

Nog nooit eerder lanceerde Nike voetbalschoenen die zo dodelijk zijn als de Hypervenom Phantom Venom voetbalschoenen.  Alle technieken houden rekening met het spelgedrag van een spits die een gooi moet doen naar plek 1 in het topscorersklassement  Ieder jaar lanceert Nike verschillende versies van de Nike Phantom Venom voetbalschoenen in verschillende kleuren. Wil je alles van deze voetbalschoenen weten? Check hier alle technische informatie van de Nike Phantom Venom voetbalschoenen, waaronder de microtextuur waarmee de schoenen zijn uitgerust, de Strike zone en de unieke zoolplaat van deze voetbalschoenen. 

Technische informatie Nike Phantom Venom voetbalschoenen

  • De Nike Phantom Venom Elite voetbalschoenen zijn de top voetbalschoen van de Nike Phantom lijn. Deze voetbalschoenen scoor je vanaf € 290,-. De Phantom 3 voetbalschoenen van Nike zijn er zowel in de FG (Firm Ground) als in de AG (Artificial Ground) en SG (Soft Ground) versie. Bovendien zijn de Phantom voetbalschoenen beschikbaar in verschillende kleuren. Deze voetbalschoenen zijn zowel in kindermaten als in volwassen maten beschikbaar en bovendien in verschillende kleuren.
  • De upper van de  Phantom VNM voetbalschoenen is gemaakt van een Flyknit materiaal. Dit materiaal kennen we al van verschillende andere voetbalschoenen van Nike en dit zorgt ervoor dat de schoenen een sokachtige fit hebben. Hierdoor neemt de schoen de vorm van je voeten aan en is je eerste balcontact direct perfect.
  • In de bovenkant van de Nike Phantom Venom voetbalschoenen zijn ook weer Flywire kabels verwerkt. De Flywire kabels in de upper van de voetbalschoenen zorgen ervoor dat de schoenen je voeten perfect ondersteunen. De Flywire kabels bieden ook weer de perfecte lockdown en dit betekent dat je niet met je voeten in de schoenen gaat schuiven
  • De Nike Phantom Venom voetbalschoenen bevatten zoals alle voetbalschoenen van Nike de All Conditions Control (ACC) technologie, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in alle weersomstandigheden. Deze technologie komt tot uiting in de 3D structuur op de schoenen.
  • De veters van de  Nike Phantom Venom voetbalschoenen zijn alleen aan de bovenkant zichtbaar. Het andere gedeelte is bedekt. Ook hier is over nagedacht bij Nike. Hierdoor heb je namelijk een schoner schietoppervlak en kan je met nog meer precisie schieten.
  • Een nieuw kenmerk van de Nike Phantom Venom voetbalschoenen is de Strike Zone. De strike zone van de Phantom VNM voetbalschoenen is geïnspireerd door golfclubs. Deze technologie komt terug in de dertien polyurethaan banen. Deze banen bevinden zich naast het vetergedeelte en zijn blauw. Door deze banen kan je de bal nog beter controleren, nog preciezer schieten en kan je de bal zelfs wat spin meegeven. De voorvoet van de schoenen heeft een wat andere 3D structuur. Deze honingraatstructuur zorgt ook weer voor een nog betere controle. Daarnaast hebben de schoenen hierdoor een nog betere fit.
  • De Nike Phantom Venom voetbalschoenen hebben een hyper-reactive zoolplaat en bestaat rondom de middenvoet uit hard TPU en ter hoogte van de tenen uit zacht TPU. Het zachte TPU zorgt ervoor dat de schoenen nog responsiever zijn, waardoor je snel kunt reageren op veranderende situaties in het veld en je dus ook sneller van je tegenstander los kunt maken. De noppenconfiguratie is een combinatie van ronde en klauwnoppen. De ronde noppen hebben als functie dat je super explosief kunt zijn en weg kunt draaien. De klauwnoppen zorgen juist voor een perfecte grip en acceleratie.

Spelers die de Nike Phantom Venom voetbalschoenen dragen

Sterspelers die op de nieuwste generatie Hypervenom voetbalschoenen spelen zijn Lewandowski, Vardy, Kane (Tottenham Hotspur en Engeland) , Rooney Aubayemang, Rashford (Manchester United en Engeland) en Cavani (Paris Saint Germain en Uruguay).

Nike Phantom Venom voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de Phantom Venom voetbalschoenen en klik op één van de beschikbare schoenen als je deze wilt kopen. Check ook deze shops voor de nieuwste en goedkoopste Phantom Venom voetbalschoenen

Bestel deze voetbalschoenen direct in deze SHOP

of DEZE WINKEL!

Historie