Nike Mercurial CR7 Ronaldo voetbalschoenen

Check hier alles over de nieuwste voetbalschoenen van Ronaldo. Cristiano Ronaldo heeft sinds 2010 een eigen lijn bij Nike, de CR7 lijn. De speler van Juventus en het nationale elftal van Portugal speelt zijn wedstrijden momenteel op de nieuwste Nike Mercurial Superfly V CR7 LVL UP voetbalschoenen. Op deze schoenen speelt Ronaldo vanaf maart 2019.

Direct enthousiast over de nieuwe voetbalschoenen van Ronaldo? Scoor ze exclusief in deze SHOP of deze WINKEL of DEZE SHOP! Directe levering gegarandeerd en gratis verzending!

Technische informatie en materiaal CR7 Mercurial Superfly voetbalschoenen

  • De Nike CR7 Superfly voetbalschoenen zijn worden elk kwartaal of half jaar gelanceerd in een andere kleur en zijn er zowel in de FG (Firm Ground), AG (Artificial Ground) als in de SG (Soft Ground) versie. Dit betekent dat de voetbalschoenen van Ronaldo zowel gekocht kunnen worden voor kunstgrasvelden als voor gewone grasvelden. De voetbalschoenen zijn verkrijgbaar in zowel volwassen maten als in kindermaten. De verkoopprijs van de CR7 Superfly voetbalschoenen verschilt van € 250,- tot € 350,-. 
  • Deze voetbalschoenen worden evenals de Nike Mercurial Superfly's gekenmerkt door de enkelsok welke praktisch aan de voetbalschoen vast zit. Deze sok wordt ook wel enkelkraag of Dynamic Fit Collar genoemd en valt strak om de enkels. Hierdoor bevatten de Nike CR7 Superfly schoenen geen tong. Deze verlenging van de voetbalschoenen moet ervoor zorgen dat de voet en de enkel niet als twee gescheiden lichaamsdelen voelen, maar als één. Het voordeel van de Flyknit technologie is dat de voet beter op zijn plaats blijft en je daardoor bewuster bent van je voeten en meer controle aan de bal hebt, inclusief een flexibelere beweging. Door Nike wordt dit ook wel het ''blote voeten'' gevoel genoemd. Doordat de CR7 Superfly zo strak om je voeten zitten, lijkt het alsof je op blote voeteten speelt.
  • De bovenkant van de CR7 Superfly voetbalschoenen is gemaakt van zogenaamde flywire of brio kabels, welke ervoor zorgen dat de voet op zijn plaats blijft in de schoen en dus voor stabiliteit en afzet naar de zijkanten. Deze kabels zijn in het bovendeel geweven. Dit materiaal valt perfect om de voeten, waardoor het eerste balcontact perfect is. De kabels hebben nog een voordeel. Dit zorgt namelijk voor meer wrijving tussen de bal en de schoenen, zodat de eerste touch nog beter is en de bal als het ware aan je voet blijft plakken als je dribbelt. Bovendien is dit perfect wanneer je met deze schoenen op doel schiet, zelfs bij hoge snelheden.
  • Naast de Flyknit technologie is de CR7 Superfly ook uitgerust met de ACC (All Conditions Control) technologie en de NikeSkin technologie. De NikeSKin technologie zorgt ervoor dat de Mercurials perfect om je voet vallen en het balcontact daardoor natuurlijk aanvoelt en optimaal is.
  • De ACC technologie zorgt ervoor dat de grip en controle op de bal zowel in droge als in regenachtige/vochtige weersomstandigheden optimaal is.
  • De onderkant van de Nike Mercurial Superfly bestaat uit een lichtgewicht plaat van carbon in twee lagen. Deze structuur zorgt ervoor dat spelers makkelijker af kunnen zetten en dus voor een explosieve snelheid en het snel kunnen reageren op situaties in het veld. Om dit te stimuleren is de Superfly aan de achterkant voorzien van twee extra noppen, waardoor je nog beter af kunt zetten.
  • De binnenkant van de Nike CR7 Mercurial Superfly bevat een lichtgewicht, geperforeerde inlegzool, welke vormen naar de vorm van de voet en zorgen voor comfort en demping met een laag profiel.

Spelers

Cristiano Ronaldo is de enige speler die exclusief op de CR7 Mercurial Superfly voetbalschoenen speelt! 

CR7 Mercurial Superfly of Vapor X voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de Superfly en Vapor X voetbalschoenen van de Portugese voetballer en klik op één van de beschikbare schoenen als je deze wilt kopen. Check ook deze shops voor de nieuwste en goedkoopste Superfly voetbalschoenen.

Koop de nieuwe voetbalschoenen van Ronaldo in DEZE SHOP 

of deze winkel 

Historie