Voetbalschoenen Neymar

Wil je de nieuwste Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen van Neymar JR direct kopen? Check ze exclusief in de officiële online Nike Store of koop ze in deze winkel! Directe levering en gratis verzending!  

Dit zijn de Nike Mercurial 360 voetbalschoenen waarop Neymar JR bij Paris Saint Germain en Brazilië speelt vanaf nu!

Check hier de nieuwste Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen van Paris Saint Germain sterspeler Neymar. Neymar JR speelt sinds november 2018 op de blauwe Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen uit het Always Forward pack tijdens de wedstrijden van PSG en het nationale elftal van Brazilië. Voorheen was de speler hét gezicht van de Hypervenom lijn van Nike. Reeds heeft Nike wel hele speciale voetbalschoenen gelanceerd.

Check hieronder een foto van de voetbalschoenen waar Neymar momenteel op speelt en check meer informatie over deze voetbalschoenen. Bovendien vind je hieronder informatie over waar de je deze kunt kopen en het laatste nieuws over de kicksen van de speler van Paris Saint Germain. Sinds zijn jeugd heeft de sterspeler van het Braziliaanse elftal een contract met Nike. Dit contract is onlangs tot 2022 verlengd. Aan het begin van zijn carrière speelde Neymar al Vapor X voetbalschoenen van het Amerikaanse merk. In 2013 maakte de Braziliaan een uitstapje naar de Hypervenom voetbalschoenen. Nu is Neymar weer terug bij de Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen! Deze voetbalschoenen zijn perfect voor snelle en creatieve spelers.

Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen Neymar JR

Voetbalschoenen Neymar    
Nike Mercurial Vapor XI ''O FENOMENO''
Merk Nike
Perfect voor Snelle/creatieve spelers
Materiaal Flyknit
Gewicht 210 gram.

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

 Ibrahimomovic, Modric, Hazard, Isco, Sané, Dembele, Martial, Mertens

Neymar voetbalschoenen kopen

De nieuwste Neymar Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen voetbalschoenen kan je voor zowel kinderen als volwassenen kopen. De prijs van de schoenen in het hoogste segment zijn € 244.99,-, maar voor kinderen scoor je de voetbalschoenen van Neymar al voor een prijs vanaf € 50,-. De schoenen van de Braziliaanse sterspeler zijn zowel beschikbaar voor grasvelden als voor kunstgrasvelden. Check deze shops waar je de schoenen exclusief kunt kopen. Directe levering en gratis verzending!

Koop Neymar voetbalschoenen in de officiële online Nike Store

of koop ze in deze winkel!