Voetbalschoenen Neymar

Wil je de nieuwste Puma Future  voetbalschoenen van Neymar JR direct kopen? Deze bestel je exclusief in deze SHOP of deze winkel! 

Dit zijn de Puma Future voetbalschoenen waarop Neymar JR bij Paris Saint Germain en Brazilië speelt vanaf januari 2021. 

Check hier de nieuwste Puma Future Z voetbalschoenen uit het Game On pack van Paris Saint Germain sterspeler Neymar. Neymar JR speelt sinds januari 2021 op de gele Puma Future voetbalschoenen tijdens de wedstrijden van Paris Saint Germain en het nationale elftal van Brazilië. Voorheen was de speler hét gezicht van de Hypervenom lijn van Nike en bovendien speelde de Braziliaanse sterspeler op de Nike Mercurial voetbalschoenen. Sinds de zomer van 2020 is Neymar echter overgestapt naar Puma en speelt hij op de Puma Future Z voetbalschoenen.  

Check hieronder een foto van de voetbalschoenen waar Neymar momenteel op speelt en check meer informatie over deze voetbalschoenen. Bovendien vind je hieronder informatie over waar de je deze kunt kopen en het laatste nieuws over de kicksen van de speler van Paris Saint Germain. Sinds zijn jeugd had de sterspeler van het Braziliaanse elftal een contract met Nike, maar dit contract is in 2020 verbroken en sindsdien speelt de speler op de Puma Future Z voetbalschoenen.  Aan het begin van zijn carrière speelde Neymar al Vapor X voetbalschoenen Nike. In 2013 maakte de Braziliaan een uitstapje naar de Hypervenom voetbalschoenen om daarna terug te keren naar de Nike Vapor voetbalschoen en nu speelt hij op de nieuwste silo van Puma, de Puma Future Z voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen zijn perfect voor snelle en creatieve spelers. Check bovendien het Neymar Paris Saint Germain voetbalshirt

PUMA Future Z voetbalschoenen Neymar 

Voetbalschoenen Neymar    
Puma Future Z voetbalschoenen
Merk Puma
Perfect voor Snelle/creatieve spelers
Pack Game On
Gewicht 210 gram.

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Luis Suarez, Reus, Ederson, Umtiti, Skriniar, Xhaka, Bailly & Willian 

Neymar voetbalschoenen kopen

De nieuwste Puma Future Z voetbalschoenen voetbalschoenen kan je voor zowel kinderen als volwassenen kopen. De prijs van de schoenen in het hoogste segment zijn € 199,95,-, maar voor kinderen scoor je de voetbalschoenen van Neymar al voor een prijs vanaf € 50,-. De schoenen van de Braziliaanse sterspeler zijn zowel beschikbaar voor grasvelden als voor kunstgrasvelden. Check deze shops waar je de schoenen exclusief kunt kopen. Directe levering en gratis verzending!

Koop Neymar voetbalschoenen in deze SHOP 

of deze winkel! 

Gele Puma Future Z voetbalschoenen