Merk: SKU: 162951

De nieuwe New Balance voetbalschoen is gelanceerd en heeft een originele uitstraling gekregen. Zo kent iedereen de oude voetbalschoen die van zwart leer was gemaakt, maar ook de voetbalschoen uit het heden die steeds vaker opvallende kleuren hebben. Toch heeft New Balance hier een fantastische tussenweg in weten te vinden door de nieuwe Visaro Vante limited-edition uit te brengen. Check hieronder de kenmerken van deze limited-edition schoen.

  • De New Balance Visaro voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor verdedigers en middenvelders die steeds snellere beslissingen moeten maken en zorgen voor controle en beweeglijkheid. Spelers die sterk zijn in positiespel en passing, steekballen, ééntweetjes en andere fratsen die ruimte creëren en het spel veranderen. De schoenen zijn perfect voor creatieve spelers.
  • New Balance heeft een nieuwe technologie toegepast bij deze speciale editie. Namelijk het maken van een microfiber bovenkant op de schoen.
  • Verder heeft de schoen laser-etched impact zones om een optimaal balgevoel te geven bij een bal aanname.
  • De ‘midsole’ is van Fresh Foam gemaakt. Dit is een ‘midsole’ gemaakt van een enkel stuk foam dat je voet dichter bij de bal brengt met een natuurlijker gevoel en een onwijs fijne comfort biedt.
  • Verder is op de schoen een Multi-Directional patroon geplaatst. Dit is gecombineerd met de microfiber technologie voor optimale grip en prestatie in elke weersomstandigheid.
  • New Balance heeft speciale data geanalyseerd, waar de Hexaprene control en de strike zones uit zijn ontwikkeld. Deze technologieën verbeteren je eerste aannames en je balcontact.
  • De noppen staan zo dat er ultieme bewegingsvrijheid ontstaat.

Klik op de button om de New Balance Visaro II Vante limited-edition voetbalschoenen voor volwassenen te kopen.

Koop deze producten