New Balance Visaro 2 voetbalschoenen

Check hier de nieuwste New Balance Visaro voetbalschoenen. Dit zijn de schoenen waar sterren als Ramsey (Arsenal & Wales), Nasri (Sevilla en Frankrijk) en Yohan Cabaye (Crystal Palace) hun wedstrijden op spelen. De Visaro schoenen van het Amerikaanse sportmerk zijn de ideale voetbalschoenen voor spelers die een wedstrijd kunnen lezen en domineren, control hebben over de bal en creatief zijn in het veld. Om deze reden zijn de Visaro 2.0 voetbalschoenen uitgerust met verschillende technieken en materialen, welke hieronder kort aan bod komen. Direct enthousiast over de VISARO 2.0 voetbalschoenen. Check ze exclusief in deze online WINKEL of in deze SHOP vanaf € 50,-. Directe levering en gratis verzending!

Dit zijn de nieuwste New Balance Visaro 2.0 voetbalschoenen in het grijs/oranje.

New -balance -visaro -2-0-voetbalschoenen

Hieronder vind je alle informatie over welke andere spelers met deze voetbalschoenen spelen en waar je de Visaro exclusfief kunt kopen. Bovendien vind je in onze blogs alle nieuwste modellen van de Visaro voetbalschoenen.

Technieken en materialen New Balance Visaro voetbalschoenen

  • De New Balance Visaro voetbalschoenen zijn de eerste moderne voetbalschoenen van New Balance. Deze voetbalschoenen kennen een adviesverkoopprijs van  170,-, maar kan je ook al scoren vanaf een bedrag van € 40,-. De Visaro voetbalscheonen van New Balance zijn er zowel in de FG (Firm Ground) als in de SG (Soft Ground). Deze voetbalschoenen zijn er in de maten 39,5 tot 47,5 en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Een overzicht hiervan kan je hieronder vinden.
  • De New Balance Visaro voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor verdedigers en middenvelders die steeds snellere beslissingen moeten maken en zorgen voor controle en beweeglijkheid. Spelers die sterk zijn in positiespel en passing, steekballen, ééntweetjes en andere fratsen die ruimte creëren en het spel veranderen. De schoenen zijn perfect voor creatieve spelers.
  • De voetbalschoenen zijn gemaakt van airopreen mesh. Dit Ariaprene mesh bestaat uit twee lagen. De bovenlaag is gemaakt van dun synthetisch leer, waardoor het net lijkt alsof je op je blote voeten de trainingen en wedstrijden. Bovendien bevat de laag een 3D microtextuur, welke zorgt voor wrijving tussen de bal en de schoenen. Hierdoor blijft de bal bij acties als het ware aan de voeten plakken. Het ariaprene materiaal zorgt bovendien voor ventilatie.
  • Daarnaast wordt het bovenwerk/upper gekenmerkt door de assymetrische zeshoekige vormen. Voor deze vormen is gekozen omdat dit deze zeshoeken de perfecte tractie op de bal geven. Verder is de bovenkant van de schoenen gemaakt uit één stuk, wat betekent dat de zool en zijkanten van de schoenen uit één stuk bestaan. Dit wordt ook wel de moccasin constructie genoemd. Groot voordeel hierbij is dat er meer precisie is bij het passen
  • Ook de Super-Flex loopzool van de Visaro voetbalschoenen biedt voordelen. Deze flexibile loopzool zorgt voor een maximaal contact met de ondergrond en zorgt er ook voor dat je lekker kunt bewegen. Naast de aanwezigheid van conische en triangel gevormde noppen kent de voorvoet een "Pivot Zone". Deze zone moet nog meer bijdragen aan een betere wendbaarheid en zorgt er ook voor dat je makkelijker kan wegsprinten bij tegenstanders.
  • De binnenzool is de zogenaamde Fresh Foam binnenzool, welke zich ook vormt naar de vorm van de voeten en bovendien zacht aanvoelt. Dit biedt comfort.

Spelers

Sterren die op de New Balance Visaro voetbalschoenen spelen zijn onder anderen Fellaini, Nasri, Kompany en Ramsey.

New Balance Visaro voetbalschoenen kopen

Check hieronder de Visaro's die op dit moment beschikbaar zijn en check ook onze blogs over de nieuwste New Balance Visaro voetbalschoenen! De Visaro's scoor je in de hoogste prijsklasse voor een bedrag van € 180,-, maar in de goekopere klasses scoor je deze voetbalschoenen al voor een bedrag van € 40,-.

Koop de New Balance Visaro voetbalschoenen in deze WINKEL of in DEZE SHOP

Historie