New Balance Furon voetbalschoenen

Check hier de nieuwste New Balance Furon voetbalschoenen. Dit zijn de perfecte voetbalschoenen voor behendige en snelle voetballers met een verfijnde traptechniek, die een wedstrijd kunnen beslissen. Spelers die op deze voetbalschoenen spelen zijn onder andere Navas (Manchester City), Negredo (Middlesborough), Mirallas (Everton) en Cahill (Shanghai Shenhua). Direct enthousiast over de New Balance 2.0 Furon voetbalschoenen? Scoor ze exclusief in deze SHOP vanaf € 50,-. Directe levering en gratis verzending!

Dit zijn de nieuwste New Balance Furon 2.0 voetbalschoenen

New -balance -furon -schoenen -oranje

Deze schoenen zijn uitgerust met verschillende technieken en materialen. Deze worden hieronder besproken. Bovendien kan je informatie vinden waar je de nieuwste Furons kan kopen en welke spelers er nog meer spelen op deze revolutionaire voetbalschoenen!

Technische informatie & materiaal New Balance Furon voetbalschoenen

  • De New Balance Furon voetbalschoenen staan garant voor snelheid. Deze voetbalschoenen kennen een adviesverkoopprijs van  170,-, maar scoor je ook al vanaf een bedrag van € 50! De Furon voetbalscheonen van New Balance zijn er zowel in de FG (Firm Ground) als in de SG (Soft Ground). Deze voetbalschoenen zijn er in de maten 39,5 tot 47,5 en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Een overzicht hiervan kan je hieronder vinden.
  • Met de productie van de Furon voetbalschoenen is rekening gehouden met het gewicht van de voetbalschoenen. Het gebruik van lichtgewicht materialen zorgt ervoor dat de New Balance Furon schoen uitstekend kan concurreren met schoenen als de Mercurial
  • De voorvoet van de Furon voetbalschoenen bestaat uit bestaat uit een dunne synthetische bovenlaag die ook de Fantom Fit technologie bevat. De technologie bestaat uit een lichtgewicht mesh dat niet alleen snelheid bevordert, maar ook stabiliteit. De voorvoet kent van de Furon's kent tevens een honingraat structuur. Zo wordt bij deze New Balance voetbalschoenen niet alleen snelheid, maar ook controle met de bal gegarandeerd.
  • De New Balance Furon 2.0 voetbalschoenen zijn ook uitgerust met een extra laagje micro 3D textuur, welke zorgt voor een ultieme wrijving tussen de bal en de schoenen, waardoor de balcontrole en het balgevoel optimaal is. Deze 3D textuur komt terug in de dunne vakjes die zich over de voorvoet bevinden. De bal blijft hierdoor bij snelle acties als het ware aan de voet plakken. Bovendien zorgt het materiaal voor nog meer kracht.
  • Kenmerkend aan de Balance Furon 2.0 schoenen is de extra gewatteerde tong. Hierdoor kan je de bal nog beter raken. De is zool van de Furon's is ook uitgerust met een aantal technieken. De loopzool geeft je namelijk energie en ongekende versnelling.
  • De lichtgewicht nylon loopzool kent TPU versnelling-zones en bevat smalle triangel gevormde noppen. Hier komt bij dat de hiel slechts twee noppen kent, speciaal om snelle bewegingen op harde ondergronden vlotter te laten verlopen. Een simpel design van de loopzool moet je nog meer in staat stellen tegenstanders met snelheid te slim af te zijn.
  • Ten slotte worden de New Balance Furon voetbalschoenen gekenmerkt door de Fixes Revlite binnenzool, welke zorgt voor een goede demping en comfort. Trekt dit verhaal jou over de streep om deze New Balance voetbalschoenen een keer uit te proberen? Check dan hieronder waar je deze 'speed' voetbalschoenen kunt kopen.

Spelers

Sterren die op de New Balance Furon voetbalschoenen spelen zijn onder anderen Navas, Mirallas Negredo en Cahill.

New Balance Furon voetbalschoenen kopen

Check hieronder de Furons die op dit moment beschikbaar zijn en check ook onze blogs over de nieuwste New Balance Furon voetbalschoenen! De Furons scoor je in de hoogste prijsklasse voor een bedrag van € 140,-, maar in de goekopere klasses scoor je deze voetbalschoenen al voor een bedrag van € 40,-.

Koop de nieuwste New Balance Furon voetbalschoenen in deze SHOP vanaf € 50,-. Directe levering en gratis verzending!

Historie