Voetbalschoenen Neuer

Wil je direct de nieuwe adidas PREDATOR 18 voetbalschoenen van Manuel Neuer kopen? Check ze voor kinderen en volwassenen direct in de officiële ADIDAS shop! of scoor de Predator in DEZE ONLINE WINKEL. Directe levering en gratis verzending! Vanaf € 50,-

Dit zijn de adidas Predator voetbalschoenen waarop goalkeeper Manuel Neuer momenteel speelt bij Bayern Munchen en Die Mannschaft.

Manuel Neuer, geboren op 27 maart 1986, speelt sinds eind 2017 op de adidas Predator voetbalschoenen zijn wedstrijden voor Bayern Munchen en het Duitse elftal, beter bekend als "Die Mannschaft". Voor deze periode droeg de Duitse keeper van 'FC Hollywood' de adidas Ace 16.1 voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen kennen een flitsend design en worden aangevuld met zwarte details. De Ace 17+ Pure Control voetbalschoenen kennen een revolutionair veterloos Primeknit-bovenwerk en PURECUT sok. De nieuwste voetbalschoenen van adidas stellen alles in het werk om spelers en keepers zoveel mogelijk controle te geven. Het grote voordeel is dat deze voetbalschoenen zich direct vormen naar de voet. De voetbalschoenen, waar onder andere Özil en Pogba op schitteren hoeven niet ingelopen te worden. Bekijk ook het laatste nieuws over de Adidas Predator lijn of de kicksen van Neuer. Hieronder vind je bovendien meer info over waar je deze voetbalschoenen exclusief kunt kopen en wat statistieken over de Adidas schoenen. Momenteel speelt Neuer op de blauwe adidas Predator voetbalschoenen uit het Exhibit pack. 

Voetbalschoenen Neuer kopen

De voetbalschoenen van Neuer kan je kopen in de onderstaande shops. De prijs van de Adidas Predator voetbalschoenen is ongeveer € 300,-. Directe levering en gratis verzending! Goedkopere versies voor kinderen of volwassenen scoor je al vanaf € 50,-. Check hieronder het laatste nieuws over de schoenen waar Neuer op speelt. 

Koop de nieuwste Manuel Neuer schoenen in de officiële ADIDAS shop!

of scoor de Predator in DEZE ONLINE WINKEL