Voetbalschoenen Messi

Messi speelt zijn wedstrijden voor Barcelona en het Argentijnse elftal op de nieuwste adidas NEMEZIZ voetbalschoenen. Wil je direct de nieuwe voetbalschoenen van Messi voor kinderen of volwassenen kopen? Check ze exclusief in deze SHOP of de adidas SHOP of deze winkel! Vanaf € 60,-. Directe levering en gratis verzending

Dit zijn de nieuwste adidas Nemeziz voetbalschoenen, waarop Messi vanaf januari 2021 speelt voor Barcelona en Argentinië!

adidas Nemeziz voetbalschoenen met veters 2021

Check hier de nieuwste Adidas voetbalschoenen van Messi. De sterspeler van Barcelona en het nationale elftal van Argentinië is de enige voetballer die een eigen lijn heeft bij Adidas. Sinds 2006 is de Argentijnse wereldster aangesloten bij Adidas. Hoewel Messi en Adidas al meer dan vijftien jaar onafscheidelijk zijn, speelde de Argentijnse sterspeler in zijn jeugdjaren op Nike voetbalschoenen. Bij zijn debuut voor Barcelona tegen Espanyol in het seizoen 2004-2005 speelde Messi zelfs op de T90's van Nike. Bovendien heeft La Publa (de vlo) ook op de Air LegendMercurial en Nike T90's gespeeld. In 2006 stapte Messi over naar het Duitse voetbalmerk, waar hij direct het gezicht werd van de F50 voetbalschoenen van Adidas. Één van de bekendste F50 voetbalschoenen zijn de schoenen die Messi droeg tijdens de Champions League finale van 2009, toen de Argentijn een fantastische kopgoal scoorde tegen Manchester United. In de periode daarna werd de speciale Messi Ballon D'Or voetbalschoen gelanceerd en sinds eind 2009 werden de Messi F50 Adizero voetbalschoenen gelanceerd, waarop de speler tot 2015 zou spelen. De huidige voetbalschoenen van de ster zijn geheel aan hem opgedragen en heten dan ook de Messi voetbalschoenen. Vanaf juni 2017 speelt Messi zijn wedstrijden op een geheel nieuwe silo van adidas: de Nemeziz voetbalschoenen. Vanaf januari 2021 speelt Messi op de blauw/gele adidas Nemeziz voetbalschoenen uit het Superlative pack. Check hieronder het laatste nieuws over de wondersloffen van Messi en check de informatie waar je de nieuwste Messi Nemeziz voetbalschoenen exclusief kunt kopen. Deze zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen beschikbaar op alle ondergronden! Check ook het Barcelona voetbalshirt van Messi of Argentinië voetbalshirt van Messi. 

adidas Nemeziz voetbalschoenen Messi

Voetbalschoenen Messi
Adidas Nemeziz voetbalschoenen
Merk Adidas
Perfect voor Snelle en creatieve spelers
Materiaal Knit
Gewicht 232 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze
voetbalschoenen

Gnabry, 

Isco

adidas Nemeziz voetbalschoenen Messi kopen

De Messi voetbalschoenen zijn zowel voor kinderen als volwassenen beschikbaar en voor alle ondergronden (dus zowel voor kunstgras als voor gras). De prijs van het topmodel van de Messi lijn is € 270 maar de goedkopere versie van de Messi voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,-. Voor kinderen zijn de voetbalschoenen beschikbaar vanaf maat 28 tot maat 38 en voor volwassenen zijn de voetbalschoenen beschikbaar vanaf maat 39 tot maat 48. De schoenen kan je voor verschillende ondergronden bestellen.  Koop de nieuwste NEMEZIZ schoenen van Messi in de onderstaande winkels. Check bovendien het laatste nieuws over de kicksen van de beste voetballer allertijden hieronder! 

Bestel je adidas Nemeziz voetbalschoenen direct in deze SHOP 

of de adidas SHOP 

of deze winkel!

adidas Nemeziz voetbalschoenen - Blauw/Geel