Messi voetbalschoenen voor kinderen

Wil je direct de nieuwe voetbalschoenen van Messi voor kinderen kopen? Check ze exclusief in deze SHOP of de adidas SHOP of deze winkel! Vanaf € 59,95. Directe levering en gratis verzending. De voetbalschoenen van Messi zijn in maat 28,29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 en 38 te koop voor KIDS

Dit zijn de adidas Nemeziz voetbalschoenen voor kinderen, waarop Messi vanaf nu speelt voor Barcelona en Argentinië!

adidas Nemeziz voetbalschoenen met veters 2021

Check hier de nieuwste Adidas kids voetbalschoenen van Messi. De sterspeler van Barcelona en het nationale elftal van Argentinië had altijd een eigen lijn bij adidas, maar dat is vanaf nu niet meer het geval. Vanaf juni 2018 speelt Messi namelijk op de adidas Nemeziz voetbalschoenen. Deze kids schoenen zijn uitgerust met de nieuwste technieken en materialen om Messi en alle sterren die op deze schoenen spelen te laten excelleren. Sinds 2006 is de Argentijnse wereldster aangesloten bij Adidas. Hoewel Messi en Adidas al bijna tien jaar onafscheidelijk zijn, speelde de Argentijnse sterspeler in zijn jeugdjaren op Nike voetbalschoenen. Bij zijn debuut voor Barcelona tegen Espanyol in het seizoen 2004-2005 speelde Messi zelfs op de T90's van Nike. Bovendien heeft La Publa (de vlo) ook op de Air Legend, Mercurial en Nike T90's gespeeld. In 2006 stapte Messi over naar het Duitse voetbalmerk, waar hij direct het gezicht werd van de F50 voetbalschoenen van Adidas. Één van de bekendste F50 voetbalschoenen zijn de schoenen die Messi droeg tijdens de Champions League finale van 2009, toen de Argentijn een fantastische kopgoal scoorde tegen Manchester United. In de periode daarna werd de speciale Messi Ballon d'Or voetbalschoen gelanceerd en sinds eind 2009 werden de Messi F50 Adizero voetbalschoenen gelanceerd, waarop de speler tot 2015 zou spelen. De huidige voetbalschoenen van de sterspeler zijn geheel aan hem opgedragen en heten dan ook de Messi voetbalschoenen. Vanaf april 2019 speelt Messi zijn wedstrijden op de blauw/zwarte adidas Nemeziz voetbalschoenen. Check hieronder het laatste nieuws over de wondersloffen van Messi en check de informatie waar je de nieuwste Nemeziz voetbalschoenen exclusief kunt kopen. De junior voetbalschoenen van Messi zijn leverbaar in de maten 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 35 1/2, 36, 36 2/3, 37 1/3, 38 en 38 2/3. Deze Adidas schoenen zijn voor kinderen beschikbaar voor alle ondergronden!

adidas Messi Nemeziz kids voetbalschoenen

Voetbalschoenen Messi
adidas Nemeziz voetbalschoenen
Merk Adidas
Perfect voor Snelle spelers
Materiaal Synthetisch
Gewicht 232 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze 
voetbalschoenen

Gnabry, Isco, Shaw, Lingard, Immobile, Wan Bissaka, Moise Kean, Pavon

adidas Nemeziz voetbalschoenen Messi voor kinderen kopen.

De Messi voetbalschoenen voor kids zijn beschikbaar voor alle ondergronden (dus zowel voor kunstgras als voor gewoon gras). De prijs van het topmodel van de Messi lijn is € 119,95-, maar de goedkopere versie van de Messi kids voetbalschoenen scoor je al vanaf € 39,95-. Check hieronder een overzicht van de shops waar je de voetbalschoenen van Messi voor kinderen exclusief kunt kopen. Directe levering en gratis verzending! Check bovendien het laatste nieuws over de kicken van de beste voetballer allertijden hieronder!

Koop de Messi voetbalschoenen voor kinderen in deze SHOP 

of de adidas SHOP 

of deze winkel!

adidas Nemeziz voetbalschoenen - Blauw/Geel