Voetbalschoenen Memphis Depay

Direct enthousiast over de Under Armour Spotlight voetbalschoenen van Under Armour? Deze scoor je direct voor kinderen en volwassenen in de online voetbalschoenenshop. Directe levering en gratis verzending.

Dit zijn de groen/zwarte Under Armour Spotlight voetbalschoenen waarop Memphis momenteel bij Lyon en het Nederlands Elftal speelt.

Check hier alles over de voetbalschoenen van Memphis Depay. Memphis speelt op de Spotlight voetbalschoenen van Under Armour sinds de maart 2018. Deze kicksen zijn de ideaal voor snelle spelers! Voordat Memhphis bij Under Armour een contract tekende speelde de sterspeler van Manchester United en het Nederlands Elftal op voetbalschoenen van Adidas. In juli lanceerde het Amerikaanse sportmerk zelfs een speciale gouden Depay Speedform voetbalschoen, waarop de voormalig PSV-er maar één wedstrijd voor Manchester United speelde. Op de foto hieronder zie je op welke voetbalschoenen momenteel speelt! Begin juni 2016 zijn namelijk de Under Armour Spotlight gelanceerd. De voetbalschoenen gelden als de vervanger van de SpeedForm's en bieden voetballers nog meer voordelen. Bekijk hieronder ook meer informatie over de Under Armour Speedform voetbalschoenen. Bovendien vind je hier het laatste nieuws over de kicksen van Depay en waar je de voetbalschoenen van Memphis exclusief en zo goedkoop mogelijk kan kopen!

Under Armour Speedform voetbalschoenen

Voetbalschoenen Memphis
Under Armour Spotlight
Merk Under Armour 
Perfect voor Snelle spelers
Materiaal Synthetisch
Gewicht 209 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Granit Xhaka 
Charlie Daniëls 

Memphis voetbalschoenen kopen

De nieuwste voetbalschoenen van Memphis kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops. Het topmodel van de Under Armour Spotlight voetbalschoenen heeft een prijs van € 220,- en de goedkopere modellen scoor je al vanaf een prijs van € 70,-. De voetbalschoenen van Memphis zijn zowel gelanceerd om op natuurgras te voetballen als voor het voetballen in de zaal. De nieuwste schoenen van de sterspeler van het Nederlands Elftal en Manchester United scoor je altijd zonder verzendkosten en natuurlijk heb je deze de volgende dag in huis! 

Koop de nieuwste Memphis voetbalschoenen EXCLUSIEF in DE ONLINE VOETBALSCHOENENSHOP