Voetbalschoenen Mbappé

Wil je de nieuwste Nike Mercurial Superfly 8 voetbalschoenen van Kylian Mbappé Lottin direct kopen? Check ze exclusief in de NIKE SHOP of deze winkel of deze webshop!  Directe levering en gratis verzending!

Dit zijn de Nike Mercurial Superfly 8 Dream Speed 004 voetbalschoenen waarop Mbappé speelt bij Paris Saint Germain en het nationale elftal van Frankrijk vanaf februari 2022. 

Nike Mercurial Dreamspeed 005 voetbalschoenen

Mbappé is als jong talent van Monaco begonnen en daarna zijn kans in de hoofdmacht heeft gepakt. Na zijn laatste seizoen (2016/2017) voor Monaco is hij verkocht aan Paris Saint-Germain voor een miljoenenbedrag. In zijn eerste wedstrijden voor Paris scoort hij en is hij belangrijk, waardoor hij zijn transferwaarde waar maakt. Mbappé is een jong talent geboren op 20 december 1998 in Frankrijk. Ook is hij al regelmatig opgeroepen voor de nationale Franse hoofdmacht. Hij heeft een veelbelovende toekomst en is  nu al een superspits! Op 3 december 2018 werd  Mbappé door zijn collega's uitgeroepen tot beste talent van 2018 en lanceerde Nike een speciale Nike Mercurial Superfly voetbalschoen met een golden touch! Sinds december 2019 heeft Mbappé zelfs een eigen signature collectie bij Nike. De eerste voetbalschoenen uit dit pack heten de Nike Mercurial Superfly Bondy Dreams voetbalschoenen.  Deze voetbalschoenen bieden controle bij snelheid en zorgen voor lichtgewicht en explosiviteit die een aanvaller nodig heeft. Check hierboven en hieronder een foto van de schoenen waarop Mbappé momenteel speelt met de bijbehorende technologieën. Momenteel speelt Mbappé op de nieuwe Nike Mercurial Superfly Dream Speed 005 voetbalschoenen. Check ook de informatie waar je de nieuwste Mercurial Superfly 8 voetbalschoenen kunt kopen. Deze zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen beschikbaar op alle ondergronden! Check ook het Paris Saint Germain voetbalshirt van Mbappe. 

Nike Mercurial Superfly 8 voetbalschoenen

Voetbalschoenen Mbappé

Nike Mercurial Superfly Elite 8 voetbalschoenen

Merk Nike
Perfect voor Explosieve en snelle spelers 
Materiaal Flyknit
Gewicht 167 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Cristiano Ronaldo
Sancho
Rashford
Musiala
Alexis Sanchez
Mahrez
Braitwaite


Mbappé voetbalschoenen kopen

De voetbalschoenen van Mbappé kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen in de onderstaande shops! De prijs van dit topmodel is rond de € 270,-, maar goedkopere Mercurial Superfly 360 schoenen scoor je ook al vanaf een bedrag van € 60,-. Deze schoenen zijn zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Directe levering en gratis verzending! 

Koop de voetbalschoenen van Mbappé in de NIKE SHOP 

of deze winkel 

of deze webshop! 

Nike Mercurial Dreamspeed 005 voetbalschoenen

Historie