Voetbalschoenen Mbappé

Wil je de nieuwste Nike Mercurial Superfly 360 voetbalschoenen van Kylian Mbappé Lottin direct kopen? Check ze exclusief in de officiële online Nike Store of koop ze in deze winkel! Directe levering en gratis verzending!

Dit zijn de voetbalschoenen waarop Mbappé momenteel speelt bij Paris Saint Germain en het nationale elftal van Frankrijk.

Mbappé is als jong talent van Monaco begonnen en daarna zijn kans in de hoofdmacht heeft gepakt. Na zijn laatste seizoen (2016/2017) voor Monaco is hij verkocht aan Paris Saint-Germain voor een miljoenenbedrag. In zijn eerste wedstrijden voor Paris scoort hij en is hij belangrijk, waardoor hij zijn transferwaarde waar maakt. Mbappé is een jong talent geboren op 20 december 1998 in Frankrijk. Ook is hij al regelmatig opgeroepen voor de nationale Franse hoofdmacht. Hij heeft een veelbelovende toekomst en is  nu al een superspits! Sinds november 2018 speelt Mbappé op de nieuwe Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen uit het Always Forward pack! Deze voetbalschoenen bieden controle bij snelheid en zorgen voor lichtgewicht en explosiviteit die een aanvaller nodig heeft. Check hierboven en hieronder een foto van de schoenen waarop Mbappé momenteel speelt met de bijbehorende technologieën. Check hieronder het laatste nieuws over de voetbalschoenen, waar ook sterspelers als Aubameyang en Alexis Sanchez op schitteren. Check ook de informatie waar je de nieuwste Mercurial Superfly 360 voetbalschoenen kunt kopen. Deze zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen beschikbaar op alle ondergronden!

Nike Mercurial Superfly 360 voetbalschoenen

Voetbalschoenen Mbappé

Nike Mercurial Superfly 360 voetbalschoenen

Merk Nike
Perfect voor Explosieve en snelle spelers 
Materiaal Flyknit
Gewicht 167 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Aubemayang, Alexis Sanchez


Mbappé voetbalschoenen kopen

De voetbalschoenen van Mbappé kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen in de onderstaande shops! De prijs van dit topmodel is rond de € 270,-, maar goedkopere Mercurial Superfly 360 schoenen scoor je ook al vanaf een bedrag van € 60,-. Deze schoenen zijn zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Directe levering en gratis verzending! 

Koop de voetbalschoenen van Mbappé in de officiële online Nike Store

of koop ze in deze winkel!