Voetbalschoenen Lewandowski

Wil je direct de nieuwste Hypervenom Phantom III voetbalschoenen van Lewandowski kopen en niet eerst alle informatie over de kicksen van hem lezen? De nieuwste Lewandowski voetbalschoenen van Nike scoor je direct in deze SHOP! of deze winkel. Directe levering en gratis verzending!

Dit zijn de schoenen waarop Lewandowski vanaf begin juni 2018 schittert bij Bayern München en Polen. 

Robert Lewandowski (21-08-1988) is sterspeler van Bayern München en Polen. Lewandowski werkt zijn trainingen, warming-up en wedstrijden sinds juni 2018 af op de Nike Hypervenom III voetbalschoenen in het navy wit/geel. Deze voetbalschoenen zijn de voetbalschoenen voor de wendbare voetballer die ook dodelijk voor het doel wilt zijn. Sterspeler Lewandowski kan het maximale uit zijn kwaliteiten halen door de aanwezigheid van de nieuwste technieken en materialen. Zo zijn de schoenen uitgerust met flywire kabel en speciale pods in de tactische zones van de voetbalschoenen. De harde pods zijn aangebracht op de delen van de voetbalschoen waarmee geschoten wordt. Hierdoor kan je nog doelgerichter schieten. De zachte pods zijn aangebracht op de plaatsen waarmee je de bal aanneemt. Dit zorgt voor demping. Verder bevatten de schoenen een speciale enkelsok en een pebax zool! Momenteel werkt Lewandowski zijn wedstrijden af voor het Duitse Bayern München na eerder uitgekomen te zijn voor clubs als Borussia Dortmund en Lech Poznan. Bij het Poolse nationale team is Lewandowski een van de spelers waar het om draait. Met meer dan 70 interlands en meer dan 25 doelpunten voor Polen is hij uiterst belangrijk. Check hieronder het laatste nieuws over de Robert Lewandowski voetbalschoenen, waar ook Aubameyang op schittert. Check tevens de informatie waar je de nieuwste Hypervenom Phantom III voetbalschoenen kunt kopen. Deze zijn enkel voor volwassenen beschikbaar op alle ondergronden! Ook is er een goedkopere variant verkrijgbaar die door het leven gaat als de Hypervenom Phatal III.

 

Nike Hypervenom Phantom III voetbalschoenen

Voetbalschoenen Lewandowski
Nike Hypervenom Phantom III
Merk Nike
Perfect voor Beweeglijke spelers 
Materiaal Synthetisch/Flyknit
Gewicht 210 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Aubemayang

Vardy

Voetbalschoenen Lewandowski kopen

De voetbalschoenen van Lewandowski kan je enkel kopen in volwassen maten! De Nike Hypervenom  Phantom III voetbalschoenen kennen een verkoopprijs van tussen de € 275,- en € 285,-. Goedkopere versies van deze voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,- Deze schoenen zijn zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Lewandowski voetbalschoenen in dDE VOETBALSCHOENENSHOP of

in deze unieke HYPERVENOM NIKE SHOP