Voetbalschoenen Lewandowski

Wil je direct de nieuwste Phantom VNM voetbalschoenen van Lewandowski kopen en niet eerst alle informatie over de kicksen van hem lezen? De nieuwste Lewandowski voetbalschoenen van Nike scoor je direct in de NIKE SHOP of deze winkel of deze SHOP! Directe levering en gratis verzending!

Dit zijn de schoenen waarop Lewandowski vanaf schittert bij Bayern München en Polen. 

Robert Lewandowski (21-08-1988) is sterspeler van Bayern München en Polen. Lewandowski werkt zijn trainingen, warming-up en wedstrijden sinds januar 2020 af op de roze Nike Phantom Venom voetbalschoenen. Sinds januari 2019 volgen deze voetbalschoenen de Hypervenom silo van Nike op. Deze voetbalschoenen zijn de voetbalschoenen voor de wendbare voetballer die ook dodelijk voor het doel kunnen zijn. Sterspeler Lewandowski kan het maximale uit zijn kwaliteiten halen door de aanwezigheid van de nieuwste technieken en materialen. Zo zijn de schoenen uitgerust met flywire kabel en speciale pods in de tactische zones van de voetbalschoenen.  Momenteel werkt Lewandowski zijn wedstrijden af voor het Duitse Bayern München na eerder uitgekomen te zijn voor clubs als Borussia Dortmund en Lech Poznan. Bij het Poolse nationale team is Lewandowski een van de spelers waar het om draait. Met meer dan 90 interlands en meer dan 35 doelpunten voor Polen is hij uiterst belangrijk. Check hieronder het laatste nieuws over de Robert Lewandowski voetbalschoenen, waar ook Aubameyang op schittert. Check tevens de informatie waar je de nieuwste Hypervenom Phantom VNM voetbalschoenen kunt kopen. Deze zijn enkel voor volwassenen beschikbaar op alle ondergronden! Ook is er een goedkopere variant verkrijgbaar.  Check ook het Bayern München voetbalshirt van Lewandowski. 

Nike Hypervenom Phantom VNM voetbalschoenen

Voetbalschoenen Lewandowski
Nike Phantom VNM voetbalschoenen
Merk Nike
Perfect voor Beweeglijke spelers en dodelijke afmakers
Materiaal Flyknit/ Flywire kabels
Gewicht 210 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Aubemayang

Vardy

Kane

Rashford

Voetbalschoenen Lewandowski kopen

De voetbalschoenen van Lewandowski kan je enkel kopen in volwassen maten! De Nike Phantom VNM voetbalschoenen kennen een verkoopprijs van tussen de € 275,- en € 285,-. Goedkopere versies van deze voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,- Deze schoenen zijn zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Lewandowski voetbalschoenen in de NIKE SHOP 

of deze winkel 

of deze SHOP!