Voetbalschoenen Kompany

Check hier het laatste nieuws over de voetbalschoenen van Vincent Kompany. De Belgische sterspeler speelde op de New Balance Visaro voetbalschoenen tijdens de wedstrijden voor Manchester City en het nationel elftal van België, maar heeft de overstap gemaakt naar het Duitse sportmerk adidas. De ACE 16.1 leather voetbalschoenen, zwart/wit met goud, zijn de kicksen waar hij momenteel op vlamt. Direct enthousiast over de nieuwste voetbalschoenen van Kompany? Scoor ze exclusief in deze SHOP! Vanaf € 50,-. Directe levering en gratis verzending.

Dit zijn de adidas ACE 16.1 leather voetbalschoenen van Vincent Kompany

Kompany speelt is dus overgestapt op de ACE 16.1 leather voetbalschoenen. Voor deze periode speelde Vincent Kompany op voetbalschoenen van New Balance en Warrior Sports. Dit waren veelal de Skreamer schoenen. Echter omdat New Balance alle contracten had overgenomen van Warrior Sports, speelden alle spelers die eerder op voetbalschoenen van Warrior Sports speelden, op de New Balance voetbalschoenen. De ACE lijn van het Duitse sportmerk is speciaal ontwikkeld voor spelers die voor controle zorgen en ook nog eens creatief zijn. Kompany speelt momenteel op de zwart/goude voetbalschoenen met witte details uit de ACE 16.1 lijn, die op de afbeelding hieronder te zien is. Kenmerkend aan de ACE 16.1 leather is de bovenkant die van leer is, welke een perfect balaanname en balgevoel garandeert. Check ook het laatste nieuws over de voetbalschoenen van de Belgische verdediger en natuurlijk waar je deze exclusief kunt kopen!

ACE 16.1 Leather voetbalschoenen

Voetbalschoenen 
ACE 16.1 Leather voetbalschoenen
Merk New Balance
Perfect voor Controlerende spelers
Materiaal Synthetisch
Gewicht 207 gram

Positie

Verdediger

 

 

Kompany voetbalschoenen kopen

De ACE 16.1 leather voetbalschoenen van Kompany kan je voor volwassenen en kinderen kopen. Deze kicksen zijn zowel geschikt voor het voetballen op kunstgras als voor wedstrijden op natuurgras. De prijs van het topmodel van de Kompany boots is € 170,-. De nieuwste schoenen kan je scoren vanaf maat 30 tot ongeveer maat 47. Geen verzendkosten en directe levering!


Koop de voetbalschoenen van Vincent Kompany in deze SHOP!