Voetbalschoenen Klaassen

Geen zin om meer informatie te lezen over de nieuwste voetbalschoenen van Davy Klaassen? Wil je deze kopen? Check de nieuwste Nike Hypervenom III voetbalschoenen van Klaassen in deze SHOP! Vanaf € 55,-, directe levering en gratis verzending!

Dit zijn de voetbalschoenen waarop Klaassen vanaf juni 2018 speelt bij Everton en Nederland. Dit zijn de Nike Hypervenom Phantom voetbalschoenen uit de ''Just Do It'' pack van Nike.

Check hier de nieuwste Davy Klaassen voetbalschoenen. Klaassen (21-02-1993) komt uit de jeugdopleiding van Ajax en speelt nu als aanvoerder in Ajax 1. Davy Klaassen is sinds 2015-2016 aanvoerder in het elftal van Peter Bosz. Deze functie heeft hij nog niet bij het nationale team van Nederland. De veelscorende middenvelder van Ajax speelt momenteel op de Nike Hypervenom voetbalschoenen zonder sok. De Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen kan gezien worden als de opvolger van de Hypervenom I en II voetbalschoen. Naast Klaassen schitteren ook sterspelers als Rooney (Manchester United en Engeland), Kane (Tottenham Hotspur en Engeland), Higuain (Juventus en Argentinië) en Isco (Real Madrid en Spanje) op de Nike Hypervenom zonder sok. Klaassen haalt het optimale uit zijn kwaliteiten door de aanwezigheid van de NikeSkin technologie, All Conditions Control, een speciale noppenstructuur, het Split Toe systeem en een PEBAX zoolplaat op de Nike Hypervenom Phantom voetbalschoenen. Op de foto hieronder zie je de Hypervenoms waar Klaassen momenteel op speelt. Bovendien vind je hier meer informatie over de nieuwste en uitgelekte Hypervenom of Klaassen voetbalschoenen en geven we de informatie waar je de nieuwste kicksen van Davy Klaassen kan kopen.

Nike Hypervenom Phantom III Klaassen voetbalschoenen

Voetbalschoenen Klaassen
Nike Hypervenom Phantom III
Merk Nike
Perfect voor Beweeglijke spelers
Materiaal Synthetisch
Gewicht 198 gram.

Positie

Aanvallende middenvelder

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Rooney
Lewandowski
Kane
Isco

Klaassen voetbalschoenen kopen

De nieuwste Hypervenom Phantom III voetbalschoenen kan je voor zowel kinderen als volwassenen kopen. De prijs van de schoenen in het hoogste segment zijn € 200,-. Echter zijn er ook goedkopere varianten verkrijgbaar. De schoenen van de Nederlandse sterspeler zijn zowel beschikbaar voor grasvelden als voor kunstgrasvelden. Check deze shops waar je de schoenen exclusief kunt kopen. Directe levering en gratis verzending!

Koop Klaassen voetbalschoenen in DE ONLINE VOETBALSHOP

of in deze unieke HYPERVENOM NIKE SHOP