Voetbalschoenen James Rodríguez

Wil je direct de nieuwe adidas X 18+ Initiator voetbalschoenen van James kopen? Check ze voor kinderen en volwassenen direct in in DEZE ONLINE WINKEL of de officiële webshop van adidas. Directe levering en gratis verzending!

Dit zijn de adidas X 18+ voetbalschoenen waarop James momenteel speelt voor Bayern München en het Colombiaanse elftal.

James Rodriguez speelt op de Adidas X voetbalschoenen zijn wedstrijden voor het nationale elftal van Colombia en Bayern München. Deze nieuwe adidas X voetbalschoenen trekt James Rodriguez aan sinds juni 2018. Voor deze periode droeg James Adidas F50 Adizero voetbalschoenen. Echter omdat Adidas is gestopt met deze lijn en hiervoor in de plaats de Adidas X lijn heeft gelanceerd, speelt James nu ook op deze schoenen. De Adidas X voetbalschoenen zijn de perfecte voetbalschoenen voor spelers die voor controle kunnen zorgen en het spel kunnen maken. Speciaal voor de spelers die de baas zijn op het veld!

De adidas X voetbalschoenen hebben dit jaar weer een unieke upper. Dit super dunne materiaal wordt Speedsmash genoemd. Kenmerkend hieraan is dat het zich goed vormt naar de vorm van de voeten en ook nog eens super licht is. Hierop kan je hoge snelheden bepalen. De schoenen hebben ook een geheel vernieuwde enkelsok. Dit wordt de ''Claw collar'' genoemd en biedt je de optimale ondersteuning. Daarnaast bevatten de schoenen aan de achterkant een speciale hielkap, welke zorgt voor het lockdown effect bewerkstellig. Ook bevatten de schoenen een speciale 3D structuur waarin de Non Stop Grip technologie van Adidas verwerkt is. Deze technologie zorgt ervoor dat de balcontrole in alle weersomstandigheden optimaal is. Verder bevatten de schoenen een super lichte SPRINTFRAME onderzool, waardoor spelers zich snel los kunnen maken van hun tegenstander. Ook de noppenconfiguratie van de schoenen staat hier geheel in het teken van. James draagt momenteel de adidas X voetbalschoenen uit het Initiator pack!

Meer informatie over de Adidas X voetbalschoenen, check je hieronder! Andere sterren die hierop spelen zijn Bale, Dolberg, Ziyech, Robben, Diego Costa, Jordi Alba en Mata. Op deze zwart/rode schoenen schittert James. Bekijk ook het laatste nieuws over de Adidas X lijn of de kicksen van James. Hieronder vind je bovendien meer info over waar je deze voetbalschoenen exclusief kunt kopen en wat statistieken over de Adidas schoenen. 

Bezoek vanuit hier bovendien de shops waar je de schoenen van James exclusief kan kopen!

adidas X voetbalschoenen

Voetbalschoenen James
adidas X voetbalschoenen
Merk Adidas 
Perfect voor Spelmakers
Materiaal Synthetisch/Primeknit
Gewicht 233 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Marcelo
Bale
Robben
Dolberg

Voetbalschoenen James kopen

De voetbalschoenen van James kan je zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het topmodel van de Adidas X 18+ voetbalschoenen is €299,95 maar de goedkopere versie van de schoenen scoor je al vanaf € 60,-. Directe levering en gratis verzending! Check hieronder het laatste nieuws over de schoenen waar James op speelt tijdens de wedstrijden bij Bayern München of het nationale elftal van Colombia. 

Koop de nieuwste James Rodriguez schoenen in deze unieke Adidas X STORE

 

of in de online voetbalschoenenshop