Voetbalschoenen Higuaín

Geen zin om meer informatie te lezen over de nieuwste voetbalschoenen van Gonzalo Higuaín? Wil je deze kopen? Check de nieuwste Phantom Venom voetbalschoenen van Higuaín in deze SHOP of deze WINKEL! Vanaf € 55,-, directe levering en gratis verzending!

Dit zijn de voetbalschoenen waarop Higuaín vanaf januari 2020 speelt bij Juventus en Argentinië. 

Check hier de nieuwste Gonzalo Higuaín voetbalschoenen. Higuaín (10-12-1987) komt over van Napoli en verhuisde in de zomer van 2016 naar Juventus. Daarvoor kwam Higuaín uit voor Real Madrid en River Plate. Gonzalo Higuaín is sinds 2016-2017 de spits van Juventus wat circa 90 miljoen euro voor hem betaald. De veelscorende aanvaller van Juventus en Argentinië speelt momenteel op de roze Nike Phantom Venom voetbalschoenen.  De Hypervenom Phantom 3 voetbalschoenen kan gezien worden als de opvolger van de Hypervenom I en II voetbalschoen. Naast Higuain schitteren ook sterspelers als Rooney (Everton en Engeland), Kane (Tottenham Hotspur en Engeland), Klaassen (Everton en Nederland) en Isco (Real Madrid en Spanje) op de Nike Hypervenom zonder sok. Higuaín haalt het optimale uit zijn kwaliteiten door de aanwezigheid van de NikeSkin technologie, All Conditions Control, een speciale noppenstructuur, het Split Toe systeem en een PEBAX zoolplaat op de Nike Hypervenom Phantom voetbalschoenen. Op de foto hieronder zie je de Hypervenoms waar Higuain momenteel op speelt. Bovendien vind je hier meer informatie over de nieuwste en uitgelekte Hypervenom of Higuaín voetbalschoenen en geven we de informatie waar je de nieuwste kicksen van Gonzalo Higuaín kan kopen.

Nike Hypervenom Phantom III Higuain voetbalschoenen

Voetbalschoenen Higuain
Nike Hypervenom Phantom III
Merk Nike
Perfect voor Beweeglijke spelers
Materiaal Synthetisch
Gewicht 198 gram.

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Rooney
Lewandowski
Kane
Isco

Higuaín voetbalschoenen kopen

De nieuwste Phantom Venom voetbalschoenen kan je voor zowel kinderen als volwassenen kopen. De prijs van de schoenen in het hoogste segment zijn € 200,-. Echter zijn er ook goedkopere varianten verkrijgbaar. De schoenen van de Spaanse sterspeler zijn zowel beschikbaar voor grasvelden als voor kunstgrasvelden. Deze schoenen kan je onder andere kopen in de maten 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 en 49. Check direct de shops waar je de schoenen exclusief kunt kopen. Directe levering en gratis verzending!

Koop de Higuaín voetbalschoenen in DE ONLINE VOETBALSHOP

of in deze unieke HYPERVENOM NIKE SHOP