Voetbalschoenen Eden Hazard

Direct enthousiast over de volledig nieuwe ''Just Dot It'' Nike Mercurial Vapor XII? Wees er dus snel bij en scoor ze exclusief in de Nike storeOp deze schoenen speelt Hazard vanaf nu zijn wedstrijden voor Chelsea en de Rode Duivels!

Check hier de nieuwste voetbalschoenen van Hazard. Eden Hazard (07-01-1991) is sterspeler van Chelsea en van het nationale elftal van België en werkt de trainingen, warming-up en wedstijden af op Nike Mercurial Vapor WK voetbalschoenen. Deze schoenen gebruikt hij sinds juni 2018 Deze voetbalschoenen bieden controle bij snelheid en zorgen voor lichtgewicht explosiviteit die een aanvaller nodig heeft. Eden Hazard heeft ondanks zijn jonge leeftijd al meer dan 100 Premier League wedstrijden op zijn naam staan. Daarnaast speelde hij ook al meer dan 50 interlands voor zijn land België, waaronder het WK2014 in Brazilië. Hazard speelt als linker "Winger" en schittert ook dit seizoen op de Vapors. In samenwerking met Nike kijkt Hazard terug op zijn favoriete Mercurial momenten. De evolutie van de Nike Mercurial schoenen en de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van nieuwe technologieën die in voetbalschoenen gebruikt worden, lopen parallel met de hoogtepunten uit de carrière van Hazard. Op basis van al deze magische herinneringen en hoogtepunten van Hazard, heeft Nike de ultieme Mercurial Vapor ontworpen voor de kleine baltovenaar. 

Nike Mercurial Vapor X voetbalschoenen

Voetbalschoenen Hazard
Nike Mercurial Vapor XII
Merk Nike
Perfect voor Snelle spelers 
Materiaal Teijn microvezel
Gewicht 190 gram

Positie

Aanvaller

 


Voetbalschoenen Hazard kopen

De nieuwste versie van de Nike Mercurial Vapor XII voetbalschoenen zijn speciaal gelanceerd voor het WK. Het WK voetbalschoenen pack van Nike heet Just Do It. De schoenen zijn de koop in de onderstaande webshop. Op dit moment zijn de schoenen alleen nog te koop voor volwassenen. Voor de nieuwe Nike voetbalschoenen ben je ongeveer € 250,- kwijt. 

Scoor  deze nieuweWK Nike Mercurial Vapor schoenen exclusief in DE NIKE STORE