Voetbalschoenen Eden Hazard

Direct enthousiast over de volledig nieuwe Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen van Hazard? Deze kan je voor kinderen en volwassenen vanaf nu exclusief bestellen in de de NIKE SHOP of deze winkel of deze webshop!

Dit zijn de voetbalschoenen waarop Eden Hazard momenteel zijn wedstrijden speelt voor de Rode Duivels en Real Madrid

Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen - Spectrum pack

Check hier de nieuwste voetbalschoenen van Hazard. Eden Hazard (07-01-1991) is sinds de zomer van 2019 speler van Real Madrid en van het nationale elftal van België en werkt de trainingen, warming-up en wedstrijden af op Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen. Deze schoenen gebruikt hij sinds november 2018. Deze voetbalschoenen bieden controle bij snelheid en zorgen voor lichtgewicht explosiviteit die een aanvaller nodig heeft. Eden Hazard heeft ondanks zijn jonge leeftijd al meer dan 100 Premier League wedstrijden op zijn naam staan. Daarnaast speelde hij ook al meer dan 50 interlands voor zijn land België, waaronder het WK van 2014 en 2018 in Brazilië. Hazard speelt als linker "Winger" en schittert ook dit seizoen op de Vapors. In samenwerking met Nike kijkt Hazard terug op zijn favoriete Mercurial momenten. De evolutie van de Nike Mercurial schoenen en de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van nieuwe technologieën die in voetbalschoenen gebruikt worden, lopen parallel met de hoogtepunten uit de carrière van Hazard. Op basis van al deze magische herinneringen en hoogtepunten van Hazard, heeft Nike de ultieme Mercurial Vapor ontworpen voor de kleine baltovenaar. Hazard speelt momenteel op de roze Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen. Of check het Real Madrid voetbalshirt Hazard. 

Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen

Voetbalschoenen Eden Hazard

Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen

Merk Nike
Perfect voor Explosieve spelers 
Materiaal Flyknit
Gewicht 167 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Haaland, Bruno Fernandes, Lacazette, Frenkie de Jong, Pépé, Vinicius Junior

Hazard voetbalschoenen bestellen

De nieuwste Nike Mercurial Vapor 7 voetbalschoenen van Eden Hazard kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops voor kinderen en volwassenen. De dure versie van de voetbalschoenen hebben een prijs van € 250,- en de goedkopere versie van deze voetbalschoenen bestel je al vanaf € 50,-. De schoenen zijn zowel voor natuurgras als voor kunstgras en harde ondergronden ontwikkeld. De schoenen van Hazard bestel je voor kinderen al vanaf maat 32 en voor volwassenen al vanaf maat 39 tot 47. In de onderstaande webshops kan je de schoenen van Hazard ook laten personaliseren. Directe levering gegarandeerd!

Scoor deze nieuwe Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen in de NIKE SHOP 

of deze winkel 

of deze webshop!