Voetbalschoenen Kane

Hier vind je alles over de nieuwste Nike Phantom GT voetbalschoenen van Harry Kane. Geen zin om meer informatie te lezen over de nieuwste voetbalschoenen van Kane? Wil je deze kopen? Check de nieuwste Nike Phantom GT voetbalschoenen van Harry Kane voor kinderen en volwassenen in de NIKE SHOP of deze winkel of deze SHOP!

Dit zijn de Nike Phantom voetbalschoenen die momenteel gedragen worden door Harry Kane bij Tottenham Hotspur en Engeland. 


Check hier de nieuwste Kane voetbalschoenen. Harry Kane (28-07-1993) is aanvaller van de Engelse topclub Tottenham Hotspur en international van Engeland.  De sterspeler van Tottenham Hotspur en het nationale elftal van Engeland speelde altijd op de Hypervenom lijn van Nike. Sinds januari 2019 zijn de voetbalschoenen vervangen door de Nike Phantom voetbalschoenen. Naast Harry Kane spelen ook sterren als  Cavani, Kimmich, Lautaro Martinez, Robertson, Rodrygo, Tonali, Casemiro, Havertz, Carvajal en Alderweireld op deze voetbalschoenen van Nike. Op de foto hieronder zie je de Nike Phantom Venom voetbalschoenen waar Kane momenteel op speelt. Dit betreffen de blauwe Nike Phantom GT voetbalschoenen. Bovendien vind je hier meer informatie over de nieuwste Nike Phantom VNM voetbalschoenen of Kane voetbalschoenen en geven we de informatie waar je de nieuwste kicksen van Kane kan kopen. Check ook het Tottenham Hotspur voetbalshirt van Kane. 

Nike Phantom VNM Kane voetbalschoenen

Voetbalschoenen Kane
Nike Phantom GT voetbalschoenen
Merk Nike
Perfect voor Dodelijke afmakers, spitsen! 
Materiaal Synthetisch
Gewicht 198 gram.

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Kane, Cavani, Kimmich, Lautaro Martinez, Robertson, Rodrygo, Tonali, Casemiro, Havertz, Carvajal, Alderweireld

Kane voetbalschoenen kopen

De nieuwste Phantom GT voetbalschoenen kan je voor zowel kinderen als volwassenen kopen. De prijs van de schoenen in het hoogste segment zijn € 275,-,. Echter zijn er ook goedkopere varianten verkrijgbaar. De schoenen van de Engelse sterspeler zijn zowel beschikbaar voor grasvelden als voor kunstgrasvelden. Check deze shops waar je de schoenen exclusief kunt kopen. Bovendien kan je de voetbalschoenen van Kane laten personaliseren Directe levering en gratis verzending!

Koop Kane voetbalschoenen in de NIKE SHOP

of deze winkel 

of deze SHOP!