Voetbalschoenen Griezmann

Wil je direct de nieuwe Puma Future NETFIT 5.1 voetbalschoenen van Griezmann kopen? Deze kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen scoren in deze unieke STORE of deze SHOP! Vanaf € 50,- Directe levering en gratis verzending

Dit zijn de voetbalschoenen waarop Griezmann vanaf januari 2020 speelt voor FC Barcelona en Frankrijk.

Griezmann voetbalschoenen vind je hier. Check ook het laatste nieuws over de voetbalschoenen van Antoine Griezmann. Griezmann komt dit seizoen uit voor Barcelona Griezmann begon zijn profcarrière bij Real Soceidad en verkaste in 2014 naar Atletico Madrid. Sinds de zomer van 2019 speelt Griezmann voor FC Barcelona. De Franse sterspeler en international speelt in de Primera Division en Champions League. Ook speelt hij zijn wedstrijden van Les Bleus af op de PUMA Future18.1 voetbalschoenen. Vanaf januari speelt de sterspeler van Barcelona  en Les Bleus op zwart/gele Puma Future Netfit 5.1 voetbalschoenen uit het SPARK pack. Andere sterspelers die schitteren op deze Puma voetbalschoen zijn Suarez (Barcelona en Uruguay) Sergio Agüero (Argentinië en Manchester City) en Marco Reus (Duitsland en Borussia Dortmund). De Puma Future voetbalschoenen zijn lichte voetbalschoenen en gelanceerd om snelle, explosieve spelers controle met de bal te laten behouden tijdens sprints. Deze schoenen hebben ook nog eens de perfecte fit en geven een ideaal gevoel. Buiten dat bevatten de schoenen de nieuwste veter technologie van PUMA: de PUMA NetFit technologie. Check hier natuurlijk ook waar je deze voetbalschoenen exclusief kunt kopen! 

Puma Future NETFIT voetbalschoenen

Voetbalschoenen Griezmann
PUMA Future 5.1 voetbalschoenen
Merk Puma
Perfect voor All Round spelers
Materiaal Synthetisch/leer
Gewicht 103 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

 Sergio Agüero, Marco Reus, Luis Suarez

Griezmann voetbalschoenen kopen

De Puma Future NETFIT voetbalschoenen van sterspeler Antoine Griezmann kan je zowel voor volwassenen als kinderen kopen. Deze voetbalschoenen zijn daarnaast zowel geschikt voor het voetballen op kunstgras als voor wedstrijden op natuurgras. De schoenen zijn niet geschikt voor het spelen op zachte ondergrond. Puma biedt vanaf € 50,- ook een aantal goedkopere varianten aan van dit model. Directe levering en gratis verzending!

Bestel de nieuwste PUMA voetbalschoenen van Griezmann in deze winkel

of deze SHOP!