Voetbalschoenen Griezmann

Voetbalschoenen Antoine Griezmann seizoen 2023-2024

Puma Ultra voetbalschoenen Phenomenal pack

Puma Ultra voetbalschoenen Phenomenal pack - Roze/Wit/Zwart

Puma Ultra voetbalschoenen Voltage pack

Puma Ultra voetbalschoenen Voltage pack - Geel/Wit/Zwart

Puma Ultra voetbalschoenen Gear Up pack

Puma Ultra voetbalschoenen Gear Up pack - Blauw

Puma King Ultimate

Naam
Puma King Ultimate
Merk
Puma
Pack
FOREVER. FASTER
Kleuren
Oranje/Roze
Type
Heritage
Gewicht
205 gram
Bovenwerk
K-Better
Zoolplaat
Peba Lichtgewicht TPU buitenzool

Antoine Griezmann

Leeftijd
33 (21-03-1991)
Lengte
176 cm
Gewicht
68 kg
Nationaliteit

Bestel de voetbalschoenen van Antoine Griezmann altijd via voetbal-schoenen.eu. De Franse middenvelder/aanvaller speelt de wedstrijden voor zijn club en het nationale voetbalelftal van Frankrijk tegenwoordig op de Puma Ultra Ultimate voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen hebben in de zomer van 2020 de PUMA NetFit voetbalschoenen vervangen, de schoenen waarop Griezmann hiervoor speelde. De Puma Ultra voetbalschoenen zijn lichte voetbalschoenen en gelanceerd om snelle, explosieve spelers controle met de bal te laten behouden tijdens sprints. Deze schoenen hebben ook nog eens de perfecte fit en geven een ideaal gevoel. Buiten dat bevatten de schoenen de nieuwste technologieën van Puma.

Antoine Griezmann is geboren op 21 maart 1991 in Mâcon in Frankrijk. De aanvallende middenvelder speelde in de jeugd voor EC Mâcon & UF Mâcon. In 2005 maakte de Fransman de overstap naar Real Sociedad, waar hij in 2009 zijn debuut voor het eerste elftal maakte. In 2014 maakte de aanvaller de overstap naar Atlético Madrid en in 2019 en 2020 speelde hij even voor FC Barcelona. Sinds 2021 is Griezmann weer terug bij Atléti. Op 5 maart 2014 debuteerde Griezmann voor Frankrijk in een vriendschappelijk interland tegen het Nederlands Elftal.

Check hier niet alleen de schoenen waarop Griezmann momenteel speelt, maar ook de schoenen waarop de sterspeler eerder gespeeld heeft. Klik op de schoen voor meer informatie en de beschikbaarheid. De voetbalschoenen van Griezmann zijn beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras, harde en zachte ondergronden! 

Historie