Voetbalschoenen Griezmann

Wil je direct de nieuwe Puma Future 18.1 voetbalschoenen van Griezmann kopen? Deze kan je zowel voor volwassenen als voor kinderen scoren in deze unieke STORE of deze SHOP! Vanaf € 50,- Directe levering en gratis verzending

Dit zijn de voetbalschoenen waarop Griezmann vanaf januari 2019 speelt voor Atletico Madrid en Frankrijk.

Griezmann voetbalschoenen vind je hier. Check ook het laatste nieuws over de voetbalschoenen van Antoine Griezmann. Griezmann komt dit seizoen opnieuw uit voor Atletico Madrid. Griezmann begon zijn profcarrière bij Real Soceidad en verkaste in 2014 naar Los Colchoneros. De Franse sterspeler en international speelt in de Primera Division en Champions League. Ook speelt hij zijn wedstrijden van Les Bleus af op de PUMA Future18.1 voetbalschoenen. Vanaf februari 2019 speelt de sterspeler van Atletico Marid en Les Bleus op de nieuwste special edition PUMA Future voetbalschoenen uit het MVP pack.  Andere sterspelers die schitteren op deze Puma voetbalschoen zijn Suarez (Barcelona en Uruguay) Sergio Agüero (Argentinië en Manchester City) en Marco Reus (Duitsland en Borussia Dortmund). De Puma Future voetbalschoenen zijn lichte voetbalschoenen en gelanceerd om snelle, explosieve spelers controle met de bal te laten behouden tijdens sprints. Deze schoenen hebben ook nog eens de perfecte fit en geven een ideaal gevoel. Buiten dat bevatten de schoenen de nieuwste veter technologie van PUMA: de PUMA NetFit technologie. Check hier natuurlijk ook waar je deze voetbalschoenen exclusief kunt kopen! 

Puma Future 2.1 voetbalschoenen

Voetbalschoenen Griezmann
PUMA Future 18.1 voetbalschoenen
Merk Puma
Perfect voor All Round spelers
Materiaal Synthetisch/leer
Gewicht 103 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

 Sergio Agüero, Marco Reus, Luis Suarez

Griezmann voetbalschoenen kopen

De Puma Future 18.1 voetbalschoenen van sterspeler Antoine Griezmann kan je zowel voor volwassenen als kinderen kopen. Deze voetbalschoenen zijn daarnaast zowel geschikt voor het voetballen op kunstgras als voor wedstrijden op natuurgras. De schoenen zijn niet geschikt voor het spelen op zachte ondergrond. Puma biedt vanaf € 50,- ook een aantal goedkopere varianten aan van dit model. Directe levering en gratis verzending!

Bestel de nieuwste PUMA voetbalschoenen van Griezmann in deze winkel

of deze SHOP!