Voetbalschoenen Gabriel Jesus

Wil je direct de adidas X voetbalschoenen van Gabriel Jesus kopen voor kinderen of volwassenen? Check ze exclusief in deze officiële winkel of in deze shop! Directe levering en gratis verzending! Vanaf €60,-. 

Dit betreffen de adidas X 18+ schoenen (uit het Exhibit Pack) waarop Gabriel Jesus momenteel zijn wedstrijden voor Manchester City en Brazilië speelt!

Check hier alles over de voetbalschoenen waarop Gabriel Jesus momenteel zijn wedstrijden bij Manchester City en het nationale elftal van Brazilië speelt. Gabriel Jesus is één van de grootste jonge talenten welke voetbalt op de Adidas X voetbalschoenen, welke door het Duitse merk gelanceerd zijn om chaos op het veld te creëren. Om deze reden zijn de nieuwste items uitgerust met een aantal speciale technieken om de spelers in hun spel te faciliteren.

De adidas X voetbalschoenen hebben dit jaar weer een unieke upper. Dit super dunne materiaal wordt Speedsmash genoemd. Kenmerkend hieraan is dat het zich goed vormt naar de vorm van de voeten en ook nog eens super licht is. Hierop kan je hoge snelheden bepalen. De schoenen hebben ook een geheel vernieuwde enkelsok. Dit wordt de ''Claw collar'' genoemd en biedt je de optimale ondersteuning. Daarnaast bevatten de schoenen aan de achterkant een speciale hielkap, welke zorgt voor het lockdown effect bewerkstellig. Ook bevatten de schoenen een speciale 3D structuur waarin de Non Stop Grip technologie van Adidas verwerkt is. Deze technologie zorgt ervoor dat de balcontrole in alle weersomstandigheden optimaal is. Verder bevatten de schoenen een super lichte SPRINTFRAME onderzool, waardoor spelers zich snel los kunnen maken van hun tegenstander. Ook de noppenconfiguratie van de schoenen staat hier geheel in het teken van.

Meer informatie over de Adidas X voetbalschoenen, check je hieronder. Gabriel Jesus speelt momenteel op de flitsende fel rode adidas X voetbalschoenen uit het Exhibit pack, welke op de foto hieronder te zien zijn. Bekijk hieronder ook de informatie waar je de kicksen van Gabriel Jesus exclusief kunt kopen en check ook het laatste nieuws over de Adidas X lijn waarop de speler uit Brazilië zijn laatste trainingen of toekomstige wedstrijden in afwerkt. 

adidas X voetbalschoenen

Voetbalschoenen Gabriel Jesus
adidas X voetbalschoenen
Merk Adidas 
Perfect voor Spelers die chaos willen creeëren 
Materiaal Synthetisch
Gewicht 217 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Dolberg
Thomas Müller
Benzema 
Di Maria
Mata 
Robben
Bale

Gabriel Jesus voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de X voetbalschoenen van Adidas, die Jesus momenteel draagt. Deze kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen. De duurste editie van de Adidas X lijn heeft een prijs van € 300-, maar andere Adidas X voetbalschoenen koop je voor € 200,-. De goedkopere versie van deze kicksen, scoor je al vanaf een prijs van € 50,-. De voetbalschoenen uit de Adidas X lijn zowel zowel beschikbaar voor natuurgrasvelden als voor kunstgrasvelden. Bovendien heeft het Duitse sportmerk een zaalvoetbalschoen gelanceerd. Wil je items uit deze speciale silo van het merk kopen? Dan betaal je geen verzendkosten en heb je deze morgen in huis! 

Koop de nieuwste Gabriel Jesus schoenen in DEZE ONLINE WINKEL 

of de officiële webshop van adidas