Voetbalschoenen Frenkie de Jong

Wil je direct de Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen van Frenk de Jong kopen voor kinderen of volwassenen? Check ze exclusief in de officiële online Nike Store of koop ze in deze winkel! Directe levering en gratis verzending!

Dit betreffen de Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen waarop Frenk de Jong momenteel zijn wedstrijden voor Ajax en het Nederlands Elftal speelt!

Check hier alles over de voetbalschoenen waarop Frenk de Jong momenteel zijn wedstrijden bij Ajax en het Nederlands Elftal speelt. De Nike Mercurial Vapor schoenen zijn door het Amerikaanse merk gelanceerd zijn om chaos op het veld te creëren en te versnellen, zodat je altijd je tegenstander sneller af bent. Om deze reden zijn de nieuwste items uitgerust met een aantal speciale technieken om de spelers in hun spel te faciliteren.

Check hieronder een foto van de voetbalschoenen waar Frenk de Jong momenteel op speelt en check meer informatie over deze voetbalschoenen. Bovendien vind je hieronder informatie over waar de je deze kunt kopen en het laatste nieuws over de kicksen van de speler van Ajax. Frenk de Jong speelt sinds zijn jeugd al op voetbalschoenen van Nike. Sinds november 2018 speelt Frenk de Jong op de blauwe Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen uit het Always Forward pack!

Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen Frenk de Jong

Voetbalschoenen Ziyech
Nike Mercurial Vapor
Merk Nike
Perfect voor Beweeglijke spelers 
Materiaal Flyknit
Gewicht 210 gram

Positie

Middenvelder

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Neymar, Ibrahimovic, Ziyech, Sané, Hazard

Frenk de Jong voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de Mercurial Vapor360 voetbalschoenen van Nike, die Frenk de Jong momenteel draagt. Deze kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen. De prijs van de schoenen in het hoogste segment kosten € 250,-. De goedkopere versie van deze kicksen, scoor je al vanaf een prijs van € 50,-. De voetbalschoenen uit het nieuwste pack zijn zowel beschikbaar voor natuurgrasvelden als voor kunstgrasvelden. Bovendien heeft het Amerikaanse sportmerk een zaalvoetbalschoen gelanceerd. Wil je items uit deze speciale silo van het merk kopen? Dan betaal je geen verzendkosten en heb je deze morgen in huis! 

Koop de nieuwste voetbalschoenen van de Jong in de officiële online Nike Store

of koop ze in deze winkel!