Voetbalschoenen Fabregas

Fabregas speelt zijn wedstrijden voor Chelsea en Spanje met de PUMA ONE voetbalschoenen. Deze schoenen koop je exclusief in deze SHOP!  Directe levering en gratis verzending!

Dit zijn de schoenen waarop Fabregas momenteel speelt. 

De nieuwste Fabregas voetbalschoenen vind je hier. Check ook het laatste nieuws over de voetbalschoenen van Cesc Fabregas. Fabregas komt in het seizoen 2018-2019 uit voor Chelsea, na in het verleden actief te zijn geweest voor Arsenal en FC Barcelona. Fabregas begon zijn profcarrière bij CE Mataró in Spanje. Vanaf 2003 speelde de Spaanse middenvelder voor Arsenal. Na zijn uitstekende prestaties in Engeland dwong hij een transfer naar FC Barcelona af, maar in 2014 verhuisde hij weer naar Engeland om bij Chelsea te gaan voetballen. In het jaar 2010 won hij met zijn land Spanje de finale van het WK 2010. Hierin was Spanje met 0-1 te sterk voor Nederland. De Spaanse sterspeler en international werkt zijn Premier League wedstrijden in het seizoen 2018-2019 af op de Puma ONE voetbalschoenen. Een andere sterspeler die schittert op deze Puma voetbalschoen is Griezmann. Momenteel speelt Fabregas op de groen/zwarte Puma ONE voetbalschoenen uit het Hacked pack.  Check ook het Fabregas voetbalshirt van Chelsea. 

Puma ONE voetbalschoenen

Voetbalschoenen Fabregas
Puma ONE voetbalschoenen
Merk Puma
Perfect voor All round spelers
Materiaal Leer/synthetisch
Gewicht 209 gram

Positie

Middenvelder

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Giroud

Aguero

Reus

Fabregas voetbalschoenen kopen

De Puma ONE voetbalschoenen van sterspeler Cesc Fabregas kan je zowel voor volwassenen als kinderen kopen. Deze voetbalschoenen zijn daarnaast zowel geschikt voor het voetballen op kunstgras als voor wedstrijden op natuurgras. De schoenen zijn niet geschikt voor het spelen op zachte ondergrond. De prijs van het topmodel van de Fabregas schoenen is € 200,-. Puma biedt echter vanaf € 50,- ook een aantal goedkopere varianten aan van dit model. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Fabregas voetbalschoenen in in deze SHOP!