Voetbalschoenen Erling Haaland

Wil je direct de Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen van Erling Haaland kopen voor kinderen of volwassenen? Check ze exclusief in de officiële online Nike Store of koop ze in deze winkel! Directe levering en gratis verzending!

Dit betreffen de Nike Mercurial Vapor 13 voetbalschoenen waarop Haaland momenteel zijn wedstrijden voor Borussia Dortmund en Noorwegen speelt!

Check hier alles over de voetbalschoenen waarop Haaland momenteel zijn wedstrijden bij Borussia Dortmund en het Noorse nationale elftal speelt. De Nike Mercurial Vapor schoenen zijn door het Amerikaanse merk gelanceerd zijn om chaos op het veld te creëren. Het zijn de perfecte voetbalschoenen voor snelle en doelmatige spelers. Om deze reden zijn de nieuwste items uitgerust met een aantal speciale technieken om de spelers in hun spel te faciliteren.

Check hieronder een foto van de voetbalschoenen waar Haaland momenteel op speelt en check meer informatie over deze voetbalschoenen. Bovendien vind je hieronder informatie over waar de je deze kunt kopen en het laatste nieuws over de kicksen van de spits van Borussia Dortmund. Haaland genoot zijn jeugd bij Bryne FK en Molde FK en transfereerde eind 2018 naar Red Bull Salzburg. In 2019-2020 maakte Haaland 28 doelpunten in 22 wedstrijden voor RB Salzburg en verdiende daarmee zijn transfer naar Borussia Dortmund. Dortmund nam Haaland voor 20 miljoen over van Salzburg. Op 15 september 2019 maakte Haaland bovendien zijn debuut voor het Noorse voetbalelftal.  Sinds januari 2020 speelt Halaand op de roze Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen.  Check ook het Borussia Dortmund voetbalshirt van Haaland. 

Nike Mercurial Vapor Elite voetbalschoenen Haaland

Voetbalschoenen Haaland
Nike Mercurial Vapor
Merk Nike
Perfect voor Beweeglijke spelers 
Materiaal Flyknit
Gewicht 210 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Ziyech, Neymar, Ibrahimovic, Sané, Hazard, Frenkie de Jong

Haaland voetbalschoenen kopen

Check hieronder het laatste nieuws over de Mercurial Vapor voetbalschoenen van Nike, die Haaland momenteel draagt. Deze kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen. De prijs van de schoenen in het hoogste segment kosten € 250,-. De goedkopere versie van deze kicksen, scoor je al vanaf een prijs van € 50,-. De voetbalschoenen uit het nieuwste pack zijn zowel beschikbaar voor natuurgrasvelden als voor kunstgrasvelden. Bovendien heeft het Amerikaanse sportmerk een zaalvoetbalschoen gelanceerd. Wil je items uit deze speciale silo van het merk kopen? Dan betaal je geen verzendkosten en heb je deze morgen in huis! 

Koop de nieuwste Haaland voetbalschoenen in de officiële online Nike Store

of koop ze in deze winkel!