Voetbalschoenen El Ghazi

Wil je direct de nieuwste Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen van Anwar El Ghazi kopen voor kinderen en volwassenen? Check ze exclusief in deze online SHOP. DIRECTE LEVERING EN GRATIS VERZENDING!

Dit zijn de voetbalschoenen waarop El Ghazi momenteel speelt. 

Anwar El Ghazi speelt op de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen zijn wedstrijden voor OSC Lille. Sinds zijn debuut bij Ajax in 2014 speelt de rechtsbuiten of spits van Lille zijn wedstrijden op de Superfly voetbalschoenen uit de Mercurial lijn van Nike. Deze schoenen worden gekenmerkt door de sok aan de bovenkant van de schoenen. Deze enkelsok wordt door Nike ook wel de dynamic fit collar genoemd en zorgt ervoor dat de voeten en enkels als één geheel voelen en je een nog beter balgevoel hebt. Ook het grote voorbeeld van El Ghazi, Cristiano Ronaldo, speelt op de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen. Ronaldo heeft echter zijn eigen lijn bij Nike. Andere spelers die op de Superfly spelen zijn Vidal, Kevin de Bruyne en Alexis Sanchez. Deze schoenen zijn gemaakt van een flyknit materiaal, waardoor de schoenen zich vormen naar de vorm van de voeten en deze nog natuurlijker aanvoelen. Hieronder vind je nog meer kenmerken van de voetbalschoenen waarop El Ghazi speelt. Daarnaast geven we aan waar je deze voetbalschoenen exclusief kunt kopen. Op de foto hieronder zie je de voetbalschoenen waarop El Ghazi momenteel speelt.

Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen El Ghazi

Voetbalschoenen El Ghazi
Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen
Merk Nike
Perfect voor Snelle spelers 
Materiaal Flyknit
Gewicht 187 gram

Positie

Middenvelder

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Ribery, Coutinho Sanchez, Sterling, De Bruyne

Voetbalschoenen El Ghazi kopen

De voetbalschoenen van El Ghazi kan je enkel kopen in volwassen maten! Daarnaast is de Mercurial Superfly enkel in een variant en prijs verkrijgbaar. De Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen kennen een verkoopprijs van tussen de € 250,- en € 300,-. Deze schoenen zijn zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Voor kinderen is de lage variant van de Nike Mercurial Superfly wel beschikbaar. Deze schoenen worden de Nike Mercurial Vapor genoemd en scoor je voor KIDS al vanaf € 50,-! Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste De Bruyne voetbalschoenen in de voetbalschoenenshop of

deze unieke Mercurial Superfly STORE!