Voetbalschoenen Dybala

Wil je direct de adidas COPA Sense voetbalschoenen van Dybala kopen voor kinderen of volwassenen? Check ze exclusief in deze winkel of de adidas SHOP of deze webshop! Directe levering en gratis verzending!

Dit betreffen de adidas COPA Sense voetbalschoenen waarop Dybala vanaf januari 2021 zijn wedstrijden voor Juventus en Argentinië speelt!

Zwarte adidas COPA Sense voetbalschoenen

Dybala speelde altijd de Adidas X voetbalschoenen zijn wedstrijden voor Juventus en het nationale elftal van Argentinië. De Adidas X schoenen werden rondom de Champions League finale tussen Barcelona en Juventus in 2015 voor het eerst gelanceerd en zijn ideaal voor spelers die chaos willen creëren en een verdediging kapot willen spelen. Sinds eind 2018 is de Argentijnse sterspeler echter overgestapt op de COPA 19 lijn van adidas. Van deze lijn is Dybala één van de gezichten. Ook spelers als de Gea, Alba en Rabiot spelen op deze voetbalschoenen van adidas. Check in de blogs hieronder het laatste nieuws over de Adidas COPA Sense voetbalschoenen, waarop Dybala momenteel speelt of op gaat spelen. Bovendien vind je hier nieuws over waar je de nieuwste schoenen van Dybala exclusief en zo goedkoop mogelijk kunt kopen. Check hieronder allereerst een aantal statistieken over de Adidas  COPA 19 voetbalschoenen en nog meer andere spelers die daar op spelen. Momenteel speelt Dybala zijn wedstrijden op de zwart/gouden adidas COPA Sense voetbalschoenen. Check bovendien het Juventus voetbalshirt van Dybala. 

adidas COPA Sense voetbalschoenen 

Voetbalschoenen Dybala
adidas COPA Sense voetbalschoenen
Merk Adidas 
Perfect voor Controlerende spelers 
Materiaal Fusionskin
Gewicht 217 gram

Positie

Middenveld

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Ramos, Höjberg, Rodriguez, Lamela, Joao Felix, Insigne, Jurrien Timber, Hummels, Rosario

Dybala voetbalschoenen kopen

De nieuwste voetbalschoenen van Dybala kan je exclusief zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops. De adidas COPA 19 schoenen zijn bovendien beschikbaar voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden. Het topmodel van deze schoen heeft ongeveer een prijs van € 250,- maar de goedkoopste Adidas voetbalschoenen van Dybala  scoor je al vanaf een bedrag van € 60,-. Directe levering en gratis verzending!  Check hieronder ook de laatste blogs over de COPA lijn van Adidas, waarop de Argentijn momenteel speelt of in de toekomst gaat spelen. 

Bestel de nieuwe adidas COPA voetbalschoenen exclusief in deze winkel 

of de adidas SHOP 

of deze webshop! 

Historie