Voetbalschoenen Dybala

Wil je direct de adidas X voetbalschoenen van Dybala kopen voor kinderen of volwassenen? Check ze exclusief in deze officiële online SHOP! of deze shop! Directe levering en gratis verzending!

Dit betreffen de adidas X 18+ voetbalschoenen waarop Dybala momenteel zijn wedstrijden voor Juventus en Argentinië speelt!

Dybala speelt op de Adidas X voetbalschoenen zijn wedstrijden voor Juventus en het nationale elftal van Argentinië. De Adidas X schoenen werden rondom de Champions League finale tussen Barcelona en Juventus in 2015 voor het eerst gelanceerd en zijn ideaal voor spelers die chaos willen creëren en een verdediging kapot willen spelen. Dit zijn dan ook de perfecte schoenen voor de speler van Juventus. Dybala heeft in 2017 de overstap gemaakt van Nike naar Adidas en speelt nu sinds september 2018 op de adidas X18+ Spectral Mode voetbalschoenen. Ook Arjen Robben draagt deze lijn van het Duitse sportmerk, evenals Suárez van Barcelona. Check in de blogs hieronder het laatste nieuws over de Adidas X voetbalschoenen, waarop Dybala momenteel speelt of op gaat spelen. Bovendien vind je hier nieuws over waar je de nieuwste schoenen van Dybala exclusief en zo goedkoop mogelijk kunt kopen. Check hieronder allereerst een aantal statistieken over de Adidas X voetbalschoenen en nog meer andere spelers die daar op spelen. 

adidas X voetbalschoenen

Voetbalschoenen Suarez
adidas X voetbalschoenen
Merk Adidas 
Perfect voor Spelers die chaos willen creeëren 
Materiaal Synthetisch
Gewicht 217 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Gareth Bale
Thomas Müller
Benzema 
Marcelo
Gabriel Jesus
Robben

Dybala voetbalschoenen kopen

De nieuwste voetbalschoenen van Dybala kan je exclusief zowel voor kinderen als volwassenen kopen in de onderstaande shops. De adidas X schoenen zijn bovendien beschikbaar voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden. Het topmodel van deze schoen heeft ongeveer een prijs van € 299,95, maar de goedkoopste Adidas X voetbalschoenen van Suarez scoor je al vanaf een bedrag van € 60,-. Directe levering en gratis verzending!  Check hieronder ook de laatste blogs over de X lijn van Adidas, waarop de Argentijn momenteel speelt of in de toekomst gaat spelen. 

Koop de nieuwste Dybala voetbalschoenen in DEZE SHOP

of in deze unieke Adidas X STORE