Voetbalschoenen Draxler

Julian Draxler speelt zijn wedstrijden op de adidas Nemeziz voetbalschoenen. Wil je direct deze voetbalschoenen van Draxler kopen? Check ze voor kinderen en volwassenen direct in deze winkel of deze shop!. Directe levering en gratis verzending! Vanaf € 50,-

Dit zijn de adidas Nemeziz voetbalschoenen waarop Julian Draxler momenteel speelt bij Paris Saint-Germain en Die Mannschaft.

Draxler speelde tot juni 2017 altijd op de adidas ACE PureControl voetbalschoenen zijn wedstrijden voor PSG en het Duitse elftal, beter bekend als "Die Mannschaft". Voor deze periode droeg de flankenflitser uit Duitsland de adidas Ace 16+ PureControl voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen kennen een flitsend design en worden aangevuld met zwarte details. Sinds september 2018 speelt de spelers op dezelfde voetbalschoenen als Messi en Dolberg. Dit is een geheel nieuwe silo van adidas, de adidas Nemeziz voetbalschoenen. Momenteel speelt Draxler zijn wedstrijden op de blauw/witte adidas Nemeziz voetbalschoenen. De voetbalschoenen, waar onder andere Draxler op schittert hoeven niet ingelopen te worden. Bekijk ook het laatste nieuws over deze schoenen of de kicksen van Draxler. Hieronder vind je bovendien meer info over waar je deze voetbalschoenen exclusief kunt kopen en wat statistieken over de Adidas schoenen. 

adidas Nemeziz voetbalschoenen

Voetbalschoenen Julian Draxler
adidas Nemeziz voetbalschoenen
Merk Adidas 
Perfect voor Spelmakers
Materiaal Synthetisch
Gewicht 228 gram

Positie

Middenvelder

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Messi
Firmino
Alaba
Lingard

Voetbalschoenen Draxler kopen

De voetbalschoenen van Draxler kan je kopen in de onderstaande shops. De prijs van de adidas Nemeziz l voetbalschoenen is ongeveer € 330,-. Directe levering en gratis verzending! Goedkopere versies voor kinderen of volwassenen scoor je al vanaf € 50,-. Check hieronder het laatste nieuws over de schoenen waar Draxler op speelt of de nieuwste items uit de Adidas Ace lijn. 

Koop de nieuwste Julian Draxler schoenen in DEZE SHOP

of deze STORE