Voetbalschoenen Kevin De Bruyne

Wil je de officiële Nike Phantom VSN voetbalschoenen van Kevin de Bruyne direct kopen voor kinderen en volwassenen? Check ze exclusief in deze winkel of deze SHOP! Gratis verzending en direct leverbaar.

Dit zijn de schoenen waarop de Bruyne vanaf november 2018 speelt bij de Rode Duivels en Manchester City. 

Check hier de nieuwste voetbalschoenen van De Bruyne. Kevin De Bruyne (28-06-1991) is sterspeler van Manchester City en van het nationale elftal van België en werkt de trainingen, warming-up en wedstijden af op de Nike Phantom VSN voetbalschoenen. Deze schoenen werden door Nike in de zomer van 2018 voor het eerst gelanceerd. Voor deze periode droeg de sterspeler van de Rode Duivels de Nike Magista voetbalschoenen. De Nike Magista Obra II voetbalschoenen worden gedragen door voetballers met een meedogenloze creativiteit. Kevin De Bruyne heeft ondanks zijn jonge leeftijd al voor diverse topclubs in Europa gespeeld. In zijn prille carrière speelde de Belg meer dan 100 wedstrijden voor KRC Genk, Chelsea, Werder Bremen en Wolfsburg. In zijn laatste jaar bij Wolfsburg was de Belg flink op dreef. Hij werd speler van het jaar in Duitsland en dwong een transfer naar Manchester City af. Kevin de Bruyne verscheen ook al meer dan 25 keer aan de aftrap bij een Belgische interlandwedstrijd. Ook was hij aanwezig op het WK2018 in Rusland. De Belg maakt deel uit van een succesvolle lichting, waaronder ook Hazard deel van uitmaakt. De Bruyne speelt als aanvallende middenvelder en speelt vanaf dit seizoen op de Nike Phantom VSN voetbalschoenen. Vanaf nu speelt de sterspeler van de Rode Duivels op de zwart/blauwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen uit het Always Forward pack!  Kevin de Bruyne kan zijn kwaliteiten optimaal benutten door de aanwezigheid van materialen en technologiën van deze schoenen. Check hieronder het laatste nieuws over de Kevin de Bruyne voetbalschoenen, waar ook Coutinho en Mahrez op schitteren.  Check tevens de informatie waar je de nieuwste Nike Phantom VSN voetbalschoenen kunt kopen.

Nike Magista Obra II voetbalschoenen

Voetbalschoenen De Bruyne
Nike Phantom VSN voetbalschoenen
Merk Nike
Perfect voor Creatieve spelers 
Materiaal Flyknit
Gewicht 205 gram

Positie

Middenvelder

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Coutinho, Mahrez, Casemiro, Busquets, Varane, Matuidi

Voetbalschoenen De Bruyne kopen

De voetbalschoenen van De Bruyne kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Dit kan in de maten 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 en 49. Daarnaast is de Nike Phantom VSN voetbalschoenen zowel voor kunstgras als voor natuurgras en zachte ondergronden beschikbaar.  De Nike Phantom VSN voetbalschoenen kennen een verkoopprijs van tussen de € 175,- en € 270,-. Goedkopere versies van de schoenen scoor je al vanaf € 60,-. Deze schoenen zijn zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid deze schoenen te personaliseren. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste De Bruyne voetbalschoenen in deze winkel

of deze SHOP!