Voetbalschoenen David Silva

Wil je direct de PUMA ONE voetbalschoenen van David Silva kopen voor kinderen of volwassenen? Check ze exclusief in deze winkel of deze SHOP! Directe levering en gratis verzending!

Dit betreffen de PUMA ONE voetbalschoenen waarop David Silva momenteel zijn wedstrijden voor Manchester City en het Spaanse elftal speelt. 

Check hier de nieuwste voetbalschoenen van David Silva. De sterspeler van Manchester City en Spanje speelt sinds oktober 2018 op de voetbalschoenen van PUMA, namelijk de Puma One voetbalschoenen. David Jiménez Silva staat sinds 2010 onder contract bij het Engelse Man City. Daarvoor kwam Silva uit voor onder andere Valencia en Celta de Vigo. David Silva speelt momenteel op de PUMA One voetbalschoenen van Puma. Voor deze periode was de sterspeler actief op de adidas X voetbalschoenen en de adidas Predators.

Meer informatie over de Puma One voetbalschoenen, check je hieronder. En we geven de informatie waar je de nieuwste kicksen van Silva kan kopen. Silva speelt momenteel op de zwart/groene Puma One voetbalschoenen uit het Hacked pack, welke op de foto hieronder te zien zijn. 

Puma ONE voetbalschoenen

Voetbalschoenen David Silva
PUMA ONE voetbalschoenen
Merk Puma
Perfect voor All round spelers
Materiaal Synthetisch/leer
Gewicht 103 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Giroud, Lukaku, Bellerin, Sergio Aguero

David Silva voetbalschoenen kopen

De Puma ONE voetbalschoenen van sterspeler David Silva kan je zowel voor volwassenen als kinderen kopen. Deze voetbalschoenen zijn daarnaast zowel geschikt voor het voetballen op kunstgras als voor wedstrijden op natuurgras. De schoenen zijn niet geschikt voor het spelen op zachte ondergrond. De prijs van het topmodel van de 'El Mago'' schoenen is € 200,-. Puma biedt echter vanaf € 50,- ook een aantal goedkopere varianten aan van dit model. Directe levering en gratis verzending!

Koop je David Silva Puma voetbalschoenen direct in deze winkel

of deze SHOP!