Voetbalschoenen Cristiano Ronaldo

Geen zin om meer informatie te lezen over de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen van Ronaldo te lezen? Je kan ze direct kopen voor kinderen en volwassenen. Check ze in de in de NIKE SHOP of deze winkel of deze webshop! Deze voetbalschoenen scoor je al vanaf een prijs van € 50,-. Directe levering en gratis verzending.

Dit zijn de nieuwste Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen van Ronaldo. Op deze schoenen speelt Ronaldo zijn wedstrijden voor Juventus en Portugal vanaf maart 2021! 

Check hier de voetbalschoenen van Ronaldo. Cristiano Ronaldo speelt zijn wedstrijden vanaf nu op de wit/oranje Nike Mercurial Superfly Dream Speed 004 voetbalschoenen tijdens zijn wedstrijden bij Juventus en het nationale elftal. De sterspeler heeft bij Nike een eigen lijn gekregen. De Portugees speelt eigenlijk al zijn gehele carrière op de Mercurial voetbalschoenen van Nike. Bij zijn debuut voor Sporting Lissabon in 2002 droeg Ronaldo al de Nike Mercurial Vapor schoenen. Ook tijdens de oefenwedstrijd tussen Lissabon en Manchester United, welke Ronaldo uiteindelijk een transfer opleverde naar de Engelse topclub, droeg Ronaldo de Nike Mercurial Chrome voetbalschoenen. In zijn eerste seizoenen bij Manchester United droeg Ronaldo ook deze voetbalschoenen. Tijdens Euro 2004 droeg één van 's werelds beste voetballers de gouden Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen uit de R9 lijn. Het jaar erna lanceerde het Amerikaanse sportmerk de tweede generatie van de Vapors, waardoor Ronaldo op de wit/rode versie van deze schoenen ging spelen. De jaren erna speelde Ronaldo op de derde en vierde generatie Mercurial Vapors. Vanaf 2010 kreeg Ronaldo zijn eigen lijn bij Nike. In dit jaar lanceerde het merk de zogenaamde Cristiano Ronaldo signature voetbalschoenen, welke het begin waren van het succes van de huidige CR7 lijn. Momenteel speelt Ronaldo op de Nike Mercurial Superfly V CR7 ''Se Quinto Triunfo'' voetbalschoenen. Deze voetbalschoen is uniek gemaakt voor de wereldster omdat hij voor de vijfde keer de Ballon d'or heeft gewonnen!

Check hieronder het laatste nieuwe over de CR7 voetbalschoenen en bovendien over de voetbalschoenen waarop Ronaldo in de toekomst gaat spelen. Wil je de nieuwste Ronaldo voetbalschoenen kopen? Check dan de shops waar deze exclusief beschikbaar zijn! Check bovendien meer details over de speciale Nike Mercurial Superfly CR7 lijn!  Of check het Juventus voetbalshirt van Ronaldo of het Portugal Ronaldo voetbalshirt. 

Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen

Voetbalschoenen Ronaldo
Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen
Merk Nike
Perfect voor Snelle spelers 
Materiaal Synthetisch/Flyknit
Gewicht 187 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Mbappé,
Sancho,
Rashford,
Lukaku,
Aubameyang,
Calhanoglu,
Perisic,
Vidal

CR7 voetbalschoenen kopen

Check hieronder de foto en de blogs over de nieuwste voetbalschoenen van de Portugees. De voetbalschoenen van Ronaldo kan je kopen in de onderstaande shops, maar let op, het zijn Limited Editions dus wees er snel bij! Het is echter wel zo dat de de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen alleen voor volwassenen beschikbaar zijn. Dit betreft de schoenen met een enkelsok. Zonder enkelsok of dynamic fit collar kan je de voetbalschoenen van Ronaldo zowel in volwassen maten als in kindermaten kopen. De prijs van het topmodel is ongeveer € 275 tot € 350,-, maar goedkopere Ronaldo schoenen scoor je al vanaf een bedrag van € 60,-. Deze schoenen zijn zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Ronaldo voetbalschoenen in de de NIKE SHOP 

of
 deze winkel 

of deze webshop!