Voetbalschoenen Cavani

Wil je direct de nieuwste Nike Phantiom Venom voetbalschoenen van Cavani kopen en niet eerst alle informatie over de kicksen van hem lezen? De nieuwste Edinson Cavani voetbalschoenen van Nike scoor je direct deze SHOP of deze winkel! Directe levering en gratis verzending!

Dit zijn de schoenen waarop Cavani vanaf januari 2020 schittert bij Paris Saint-Germain en Uruguay. 

Edinson Cavani (14-02-1987) is sterspeler van PSG en Uruguay. Cavani werkt zijn trainingen, warming-up en wedstrijden in het seizoen 2018-2019 af op de nieuwste Nike Phantom VNM voetbalschoenen. Deze voetbalschoenen zijn de voetbalschoenen voor de wendbare voetballer die ook dodelijk voor het doel wilt zijn. Sterspeler Cavani kan het maximale uit zijn kwaliteiten halen door de aanwezigheid van de nieuwste technieken en materialen. Momenteel werkt Cavani zijn wedstrijden af voor het Franse Paris Saint Germain na eerder uitgekomen te zijn voor clubs als Napoli en US Palermo. Bij het Uruguayaans nationale team is de Matador een van de spelers waar het om draait. Met meer dan 80 interlands en meer dan 37 doelpunten voor Uruguay is hij uiterst belangrijk. Check hieronder het laatste nieuws over de Edinson Cavani voetbalschoenen, waar ook Lewandowski en Aubameyang op schitterren. Check tevens de informatie waar je de nieuwste Phantom VNM voetbalschoenen kunt kopen. Momenteel speelt Cavani zijn wedstrijden op de roze Nike Phantom VNM voetbalschoenen. Check ook het Paris Saint Germain voetbalshirt van Cavani. 

Nike Phantom VNM voetbalschoenen

Voetbalschoenen Cavani
Nike Phantom VNM voetbalschoenen
Merk Nike
Perfect voor Beweeglijke spelers 
Materiaal Synthetisch/Flyknit
Gewicht 210 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Aubemayang

Kane

Lewandowski

Voetbalschoenen Cavani kopen

De voetbalschoenen van Cavani kan je enkel kopen in volwassen maten! De Phantom VNM voetbalschoenen kennen een verkoopprijs van tussen de € 275,- en € 285,-. Goedkopere versies van deze voetbalschoenen scoor je al vanaf € 50,- Deze schoenen zijn zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Cavani voetbalschoenen in deze SHOP 

of deze winkel!