Voetbalschoenen Carrasco

Wil je de nieuwste Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen van Yannick Carrasco direct kopen? Check ze exclusief in deze SHOP of deze winkel! Directe levering en gratis verzending! 

Op deze schoenen speelt Carrasco vanaf november 2018 zijn wedstrijden voor Dalian Yifang en de Rode Duivels.

Check hier de nieuwste voetbalschoenen van Carrasco. Yannick Ferreira Carrasco zag op 4 september 1993 het levenslicht in Elsene. In 2005 belandde de Belg in de jeugdopleiding van KRC Genk. Zijn volgende club werd AS Monaco. Met zijn prestaties dwong Carrasco een transfer af naar Atletico Madrid. Nu speelt de Belgisch international zijn wedstrijden in de Chinese competitie. Carrasco werkt de trainingen, warming-up en wedstrijden vanaf juni 2018 af op de Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen uit de PLAY FIRE pack. . Deze voetbalschoenen bieden controle bij snelheid en zorgen voor lichtgewicht explosiviteit die een aanvaller nodig heeft. Hoewel Carrasco hoogstwaarschijnlijk pas staat aan het begin van een mooie voetbalcarrie dwong hij met zijn spel in de Champions League finale tegen Real Madrid op 28 mei 2016 een hoop respect af. Check hierboven of hieronder een foto van de schoenen waarop Carrasco momenteel speelt met de bijbehorende technologieën. Zo kennen de Nike Mercurial Vapor 360voetbalschoenen o.a. een vernieuwde zoolplaat, waardoor de voetbalschoenen nu 40% lichter in gewicht zijn. Check hieronder het laatste nieuws over de Yannick Ferreira Carrasco voetbalschoenen, waar ook zijn landgenoot Hazard op schittert. Check tevens de informatie waar je de nieuwste Mercurial Vapor XI voetbalschoenen kunt kopen. Deze zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen beschikbaar op alle ondergronden! Carrasco speelt zijn wedstrijden momenteel op de blauwe Nike Mercurial Vapor 360 voetbalschoenen!

Nike Mercurial Vapor XI voetbalschoenen

Voetbalschoenen Hazard
Nike Mercurial Vapor voetbalschoenen
Merk Nike
Perfect voor Snelle spelers 
Materiaal Flyknit
Gewicht 190 gram

Positie

Aanvaller

Andere spelers op deze voetbalschoenen

Neymar, Zlatan

Voetbalschoenen Carrasco kopen

De voetbalschoenen van Carrasco kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen in de onderstaande shops! De prijs van dit topmodel is rond de € 250,-, maar goedkopere Mercurial Vapor XI schoenen scoor je ook al vanaf een bedrag van € 40,-. Deze schoenen zijn zowel voor gewone grasvelden als voor kunstgrasvelden beschikbaar. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Carrasco voetbalschoenen in DEZE WINKEL of

in deze unieke NIKE Mercurial STORE!