25 januari 2016

Lage Neymar Hypervenom Ousadia E Alegria voetbalschoenen

De lage versie van de Neymar Hypervenom Ousadia E Alegria voetbalschoenen (uit de Phinish lijn) zijn vandaag ook gelanceerd door Nike en de sterspeler van Barcelona. Op deze voetbalschoenen zal de Braziliaanse voetballer de wedstrijden bij Barcelona en het nationale elftal van Brazilië vanaf februari 2016 tot en met het einde van het seizoen dragen. De nieuwe schoenen van Neymar zijn geïnspireerd door zijn motto ''Ousadia e Alegria'' (Durf en geniet!). Evenals de versie met de enkelsok zijn deze schoenen een combinatie van zwart en wit en bevatten de schoenen een all-over print. Dit motto is door Neymar in 2011 bedacht met de Braziliaanse zanger: Thiaguinho. De zanger beschreef in één van zijn nummers de unieke manier van voetballen van Neymar, met het genieten als Neymar aan de bal was en de durt van dijn dribbels. Dit motto droeg Neymar al meerdere malen op zijn voetbalschoenen en was ook de titel van een album van Thiaguinho in 2012.

Design nieuwe Neymar schoenen

Het thema is ook vertaald naar het design van de voetbalschoenen. De bovenkant van de schoenen zijn overwegend wit met een zwarte print, welke op de structuur van bladeren van een boom of een bloem lijken. Verder bevatten de schoenen een fel rode swoosh van Nike met een zwarte omranding. Ook het onderstel van de nieuwste voetbalschoenen van Neymar bevat deze kleuren. De twee woorden van Neymars motto zijn ook vertaald aan de binnenkant van de schoenen. De linker schoen bevat aan de binnenkant een print van een vuist (welke staat voor moed en durf) en de rechter voetbalschoen bevat aan de binnenkant een print van een hart (welke staat voor het genieten). Beide schoenen bevatten een fel rode binnenzool. Het trademark logo van Neymar is ook vertegenwoordigd aan de binnenkant van de schoenen. Uiteraard zijn de nieuwe kicksen van de Braziliaan uitgerust met de nieuwste technieken, waardoor Neymar bij Barca en het nationale elftal van Brazilië op deze schoenen kan schitteren. We bespreken ze nog even kort hieronder.

Technieken Nike Hypervenom Phinish "Ousadia e Alegria" Neymar voetbalschoenen

De bovenkant van de Neymar Nike Hypervenom Phinish voetbalschoenen bestaan uit een zacht kangoeroeleer, welke zorgt voor een perfect balgevoel. De achterkant van de Hypervenom Phinish schoenen bestaat uit synthetisch materiaal. De bovenkant van deze speciale Neymar voetbalschoenen zijn uitgerust met de ACC technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de balcontrole optimaal is zowel in droge als natte weersomstandigheden. Verder zijn de voetbalschoenen veelal uitgerust met de Flywire technologie. Deze technologie, komt tot uiting in kabels die over de schoenen lopen. De kabel zorgen ervoor dat je voet stevig in de schoenen blijft en geeft je daardoor meer stabiliteit, zonder dat bewegingsvrijheid verloren gaat. Een ander kenmerk van de Hypervenom Phinish voetbalschoenen is dat de tong of flap in de meeste gevallen direct aan de schoenen vast zitten zodat je met je voet nog dichter bij de bal bent. Bovendien zorgt dit voor nog meer comfort. De onderkant van de schoenen is altijd uitgerust met het door Nike genaamde ''Split Toe'' systeem aan de onderkant van de zool. Deze technologie zorgt er als het ware voor dat de voet in twee delen wordt opgesplitst. Dit heeft als doel dat je hierdoor nog beter af kan zetten en dus weg kan sprinten van tegenstander. Verder is de fel rood/zwarte onderzool gemaakt van nylon. Dit in combinatie met de noppencontructie zorgt voor wendbaarheid en ook hierdoor kan je je sneller af zetten van je tegenstander. De noppen aan de onderkant van de Hypervenom Phinish schoenen zijn dan ook rond. Check hieronder de foto's van de nieuwe Nike Hypervenom Phinish Neymar voetbalschoenen, waarop de sterspeler van Barcelona en Brazilië vanaf nu te zien is. Ook de hoge versie van de nieuwe Neymar voetbalschoenen met enkelsok is gelanceerd. 

Nike Hypervenom Neymar voetbalschoenen kopen

De Hypervenom voetbalschoenen kan je kopen in de online voetbalschoenenshop en de officiële Nike shop. De prijs van de duurste Hypervenom schoenen is € 275, maar zonder enkelsok / dynamic fit collar zijn de voetbalschoenen € 200,-. Voor kinderen scoor je de nieuwste Hypervenoms al vanaf een bedrag van € 50,-. Directe levering en gratis verzending.

Heb je een mening? Deel het hieronder en discussier mee!

Lage -versie -nike -hypervenom -neymar -voetbalschoenen

Nike Hypervenom Phinish Neymar Schoenen

Achterkant -neymar -hypervenom -ousadia -e -alegria -schoenen