24 februari 2017

Zwarte Under Armour Spotlight voetbalschoenen 2017

Nadat Under Armour eerder deze maand al een fel groene versie van de SPOTLIGHT voetbalschoenen heeft gerealed is het nu de beurt aan een nieuwe versie. Dit is een versie waar iedere voetballer fan van zal zijn. De nieuwe SPOTLIGT voetbalschoenen van het merk zijn namelijk geheel zwart. Daarover straks meer. Op de Spotlight voetbalschoenen van het merk speelt Memphis zijn wedstrijden voor het Nederlands Elftal en Olympique Lyon. Wil je meer weten over de nieuwste SPOTLIGHTS van Under Armour? Lees hieronder vooral verder. De schoenen zijn namelijk weer uitgerust met nieuwe, vette features en hebben ook nog eens een glanzend effect. Daarnaast leggen we uit waarom de Spotlight voetbalschoenen van Under Armour perfect zijn voor snelle spelers als Memphis!

Nu al fan van de nieuwe Under Armour schoenen van Memphis. Scoor ze direct in deze ONLINE SHOP! Directe levering en gratis verzending!

Design zwarte Under Armour Spotlight voetbalschoenen Mephis

De nieuwe Under Armour Spotlight voetbalschoenen zijn geheel zwart en bevatten een donker grijze gloed over de schoenen. Verder zijn de schoenen uitgerust met witte details, welke terug komen in het Under Armour logo op de neus van de schoenen en in de naam van het merk op de hiel van de nieuwe kicksen van Depay! Het onderstel van de schoenen is overwegend zwart en bevat witte noppen. De veters van de nieuwe voetbalschoenen van Under Armour zijn ook zwart en zijn assymetrisch. Daarover straks meer.  Check hieronder alle features van de nieuwe schoenen van Memphis! Check ook de fel gele Under Armour Spotlight schoenen.

Zwarte -spotlight -schoenen

Voordelen Under Armour Spotlight voetbalschoenen

De zwarte Under Armour Spotlight voetbalschoenen hebben dezelfde kenmerken als de voorganger van de schoenen, de Speedforms. De Spotlights zijn perfect voor behendige en snelle voetballers.

De schoenen zijn namelijk uitgerust met een aantal belangrijke elementen. Het bovenwerk van deze zwarte Spotlight voetbalschoenen van Under Armour is gemaakt van een dun en licht synthetisch materiaal. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich vormt naar de vorm van de voeten, welke ervoor zorgt dat de balcontrole nog beter en het balgevoel nog optimaler. Dit wordt nog meer versterkt door het vetersysteem. Dit systeem is namelijk assymetrisch, waardoor je een nog groter raakvlak hebt bij het schieten en passen van een bal. Het bovenwerk van de schoenen is ter hoogte van de neus vlak en bevat geen voorgevormd deel voor de tenen, waardoor de schoenen zich nog beter aanpassen naar de vorm van de voet. De achterkant van de schoenen zijn uitgerust met een externe hielkap.  Deze hielkap is anatomisch gevorm zonder stiksels. Dit sluit perfect aan op de voet en zorgt samen met het noppensysteem van de zoolplaat voor een explosieve afzet.

Verder bevatten deze schoenen een revolutionaire binnenzool. Deze bevat traction pads. De pads komen terug op de voor- en middenvoet en zijn geplaatst in een patroon die de contactpunten van de voet volgen. Deze extra grip moet voor meer kracht en snelheid zorgen in je afzet. Bovendien zorgt dit ervoor dat je voeten niet gaan glijden in de schoenen. We sluiten af met het onderstel van de schoenen. De noppen aan de onderkant van de schoenen zijn schuin geperforeerd en dit zorgt niet alleen voor stabiliteit, maar ook dat je snel kan reageren op veranderende situaties in het veld. Hierdoor ben je nog explosiever! Een perfecte schoenen voor Memphis dus!

Zwarte -under -armour -spotlight -schoenen

Zwarte Under Armour Spotlight schoenen kopen

Deze nieuwe, zwarte Memphis Depay kicksen kan je vanaf nu voor volwassenen kopen in de online shops hieronder. Deze schoenen scoor je voor een prijs van ongeveer € 199,95 en zijn alleen voor volwassenen beschikbaar. Goedkopere versies van deze schoenen scoor je al vanaf € 50,- Directe levering en gratis verzending. Check daar ook oudere en goedkopere modellen van de voetbalschoenen van Under Armour! Heb je een mening? Deel het dan hieronder! 

Koop deze nieuwe schoenen in deze speciale shop voor voetbalschoenen

Zwarte -spotlight -ua -schoenen