18 mei 2015

Zwarte Under Armour SpeedForm voetbalschoenen 2015

Afgelopen week presenteerde Under Armour officieel haar SpeedForm voetbalschoenen. In navolging tot deze voetbalschoen heeft Under Armour ook een volledig zwart leren SpeedForm voetbalschoen gepresenteerd. Tevens is deze voetbalschoen gepresenteerd in een volledig witte versie. De eerst gepresenteerde synthetische versie wordt o.a. gedragen door de nieuwe Mancester United superster Memphis Depay. Verwacht wordt dat de volledig leren variant door minder sterspelers gedragen zal worden. De volledig leren bovenzijde van de Under Armoud SpeedForm voetbalschoenen wordt gecombineerd met een volledig zwarte zoolplaat en zilveren Under Armour logo's. Deze logo's komen terug langs de zijkanten van de schoenen. Het volledig witte model kent zwarte logo's en een zoolplaat met een spectaculair reflecterend design dat veel weg heeft van de zoolplaat van de adidas Adizero Crazylight voetbalschoenen.

Under Armour Speedform voetbalschoenen

De voetbalschoenen bezitten dezelfde technieken als de synthetische versie van de SpeedForm schoenen. Het leer van de Under Armour voetbalschoenen zorgt voor een fantastische balgevoel met als bijkomend voordeel dat het leer geen vocht opneemt. Zo wordt de schoen bij regenachtige omstandigheden nooit zwaarder. Aan de voorkant van de voetbalschoenen zitten in het leer de vormen van de tenen verwerkt. Dit komt nog meer de controle met de bal ten goede. Hier komt bij dat een externe hielkap de stabiliteit van de voet in de schoen ten goede komt. Daarnaast bevatten de Under Armour SpeedForm voetbalschoenen een chroom zoolplaats, waardoor de schoenen een gewicht kennen van 209 gram. Dit lijkt op het eerste gezicht niet het beste gewicht voor een voetbalschoen die snelheid moet garanderen.

Zwarte Under Armour Speedform voetbalschoenen kopen

De voetbalschoenen zijn vanaf juni verkrijgbaar. Uiteraard zijn de schoenen dan te koop in de online shop van Voetbalshop

Koop het nu... en geef hieronder jouw mening!!!

Under Armour Speed Form Voetbalschoenen Zwart

Under Armour Speed Form Voetbalschoenen Zwart 2\Under Armour Speed Form Voetbalschoenen Wit

Under Armour Speed Form Voetbalschoenen Wit 2