Under Armour heeft zwarte Under Armour Clutchfit Force 2.0 voetbalschoenen gelanceerd. De nieuwste zwart Clutchfit voetbalschoenen zijn gelanceerd samen met de fel gele Clutchfit voetbalschoenen. Het design van de UA voetbalschoenen wordt gekenmerkt door een overwegend zwarte bovenlaag. Langs de zijkanten is een groot Under Armour logo zichtbaar. Dit logo is wit, maar kent zwarte details. Het logo kent een rode omlijning. Bovendien kennen de nieuwste Clutchfit voetbalschoenen een rode zoolplaat. De zoolplaat bevat een wit UA logo. Ook komt witte belettering terug op de schoenen. Zo is op de hak en de lip de belettering Clutchfit te zien.

Technieken en materialen zwarte Under Armour ClutchFit Force 2.0 voetbalschoenen

Om voetballers controle, kracht en comfort te garanderen leren bovenlaag. Deze bovenlaag bevat microfin elementen

 die zichtbaar zijn op het zwart-witte patroon. Deze elementen zijn gemaakt voor grip en controle gedurende alle weersomstandigheden. Het Trivela microfiber op de bovenlaag is rekbaar en zorgt voor comfort. Dit wordt een gecombineerd met een symetrisch veter-systeem dat nog meer bijdraagt aan comfort. De zoolplaat van de Under Armour ClutchFit 2.0 voetbalschoenen is afgestemd op natuurlijk bewegingen van de voet. De zoolplaat van de voetbalschoenen bevat een traditionele noppenconfiguratie met conische noppen. De binnenzool bevat demping om de impact van bewegingen te absorberen en elke stap energie te geven. Ben je beniewd naar foto's van het design van de nieuwste Under Armour voetbalschoenen. Die vind je hieronder! Tevens check je hieronder waar deze innovatieve voetbalschoenen verkrijgbaar zijn!

Zwart UA ClutchFit Force 2.0 kopen

Deze zwarte voetbalschoenen kan je vanaf nu voor volwassenen kopen in de officiële Under Armour voetbalschoenenshop. Deze schoenen scoor je voor een prijs van ongeveer € 220,-. Directe levering en gratis verzending. Check in het overzicht hiernaast bovendien andere beschikbare Under Armour voetbalschoenen en oudere schoenen van de ster van United en het Nederlands Elftal. 

Koop deze nieuwe schoenen in deze speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!

Zwarte Clutchfit Voetbalschoenen

Zwarte Clutchfit Voetbalschoenen 2

Zwarte Clutchfit Voetbalschoenen 3