10 februari 2020

Zwarte Puma Future Netfit 5.1 voetbalschoenen

Voor de liefhebbers van zwarte voetbalschoenen heeft PUMA weer een nieuw pack gelanceerd, namelijk het zogenaamde Eclipse pack. Waar kenden we die naam ook al weer van? Het is een synoniem van de zons- of maansverduistering, maar ook vorig jaar lanceerde het Duitse spormerk ook al een pack met deze naam. Dit nieuwe voetbalschoenen pack bevat ook dit jaar weer zwarte PUMA Future Netfit 5.1 voetbalschoenen. Deze worden niet gedragen door de spelers die normaliter de Puma Future kicksen dragen, zoals Griezmann, Reus, Suarez, Gakpo, Ritsu Doan, Payet, Umtiti en andere sterren. Deze dragen namelijk de geel/zwarte Puma Future Netfit schoenen uit het Spark pack!

Wil je direct op deze zwarte voetbalschoenen shinen? Bestel deze schoenen vanaf € 50,- exclusief in deze winkel of DEZE SHOP! 

Design zwarte Puma Future Netfit voetbalschoenen | Eclipse pack

Wat kunnen we zeggen over het design van de zwarte Puma Future Netfit 5.1 voetbalschoenen. Vrij weinig! Alles aan de voetbalschoenen is namelijk zwart. De zoolplaat heeft een zwart/grijze camouflage achtige print en de noppen en dit geldt ook voor de noppen van de schoenen. Verder worden de Puma Future Netfit voetbalschoenen gekenmerkt door de enkelsok, waarop de naam van de schoenen staat. De upper van de voetbalschoenen heeft ook weer de nettenstructuur. Wat de functie hiervan is, vertellen we in het navolgende. De voetbalschoenen zijn door Puma vooral gelanceerd voor de echte liefhebbers van zwarte voetbalschoenen. Aan de technologieën en materialen van de schoen heeft het merk niks veranderd. Ben je hier nog niet bekend mee? Lees vooral verder!

Technologieën zwarte Puma Future Netfit voetbalschoenen | Eclipse pack

De upper van de zwarte Puma Future Netfit 5.1 voetbalschoenen bestaat uit een volledig gebreid materiaal. Dit gebreide materiaal betreft een speciale garenmix, die zich ook nog eens aanpast aan de beweging van de voeten. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, maar ook dat het zorgt voor meer vrijheid. Wanneer je opeens van richting moet veranderen, uit moet wijken voor een tegenstander, of een creatieve actie wilt maken, dan werken de schoenen perfect mee. Met deze structuur ben je nog behendiger. Een ander kenmerk van de de Puma Future schoenen is nog steeds het unieke vetersysteem van de schoenen. In de upper van de voetbalschoenen is een nettenstructuur te zien met achthoekige gaten. Deze dienen als het ware als een speciaal vetersysteem. Je kunt dus je veters strikken hoe je maar wilt. Hierdoor kan je zelf de pasvorm van de schoenen aanpassen, zodat het perfect matcht aan de eisen die je zelf stelt aan flexibiliteit, ondersteuning, lockdown en pasvorm!

De voorvoet van de nieuwe Puma Future Netfit voetbalschoenen is uitgerust met een extra vlak. Dit vlak wordt de door Puma de GripControl Pro-laag genoemd en zorgt ervoor dat je nog preciezer kunt schieten en passen met deze voetbalschoenen. Bovendien garandeert dit de perfecte aanname en eerste touch!

De zool van de Puma Future Netfit voetbalschoenen is nog steeds heel licht en dat komt door het PEBAX materiaal. Licht materiaal betekent dat de spelers die op deze voetbalschoenen spelen ook weer snel kunnen reageren op veranderende situaties en dus heel wendbaar zijn. De onderkant van de schoenen bevat ook de zogenaamde Torsion Bars. Deze zorgen ook weer voor een combinatie van stabiliteit en flexibiliteit, waardoor je hoge snelheden kunt bereiken. De noppenconfiguratie van de schoenen is een combinatie van ronde en rechthoekige noppen. Deze ronde noppen zorgen ervoor dat je snel kunt reageren op situaties en de rechthoekige noppen zorgen voor stabiliteit! 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe zwarte Puma Future voetbalschoenen en check ook de zwarte Puma One voetbalschoenen. 

Zwarte PUMA Future Netfit voetbalschoenen bestellen

De zwarte Puma Future Netfit voetbalschoenen kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan zowel voor kinderen als voor volwassenen. De prijs van de dure schoenen is € 200,-, maar de goedkopere versie bestel je al vanaf € 50,- voor kinderen. De goedkopere schoenen bevatten dan wel minder technologieën of andere materialen. Deze zwarte voetbalschoenen zijn beschikbaar voor verschillende ondergronden, dus voor natuurgras, kunstgras en harde ondergronden. In de onderstaande winkels kun je deze zwarte Puma voetbalschoenen ook laten personaliseren. Directe levering!

Bestel de nieuwste Puma FUTURE voetbalschoenen exclusief in deze winkel

of DEZE SHOP!