Na afgelopen week een speciale Cesc Fabregas Derby Fever evoTOUCH voetbalschoen te hebben gelanceerd, heeft het Duitse sportmerk opnieuw evoTOUCH voetbalschoenen bekend gemaakt. Naast Fabregas spelen ook sterren als Verratti (PSG en Italië) en Santi Cazorla (Arsenal en Spanje) op de evoTOUCH voetbalschoenen van Puma. Op de vandaag gelanceerde versie zullen beide voetballers echter niet spelen. Deze nieuwe schoen blijft bij de basis en is geheel zwart met zilveren accenten. Daarover hieronder meer. Check hieronder ook waarom deze voetbalschoenen perfect zijn voor middenvelders als Fabregas, Cazorla en Verratti.

Direct enthousiast over de nieuwe, zwarte PUMA evoTOUCH voetbalschoenen? Scoor ze direct in deze online SHOP 

of deze online winkel! Directe levering en gratis verzending gegarandeerd!

Zwarte -puma -evotouch -voetbalschoenen

Design nieuwe zwarte evoTOUCH voetbalschoenen

De nieuwe PUMA evoTOUCH voetbalschoenen hebben een klassieke look en zijn geheel zwart met zilveren accenten. Zo zijn de veters van de voetbalschoenen een combinatie van zwart en zilver en is de omlijning van de PUMA formstripe aan de zijkanten van de voetbalschoenen zilver. Dit geldt ook voor details op de enkelsok van de voetbalschoenen en de noppen. Lees hieronder alles over de voordelen van de nieuwe zwarte PUMA evoTOUCH voetbalschoenen, evenals de nieuwste technieken en materialen.

Voordelen zwarte PUMA evoTOUCH voetbalschoenen

Hieronder bespreken we de voordelen en technieken van de nieuwste PUMA evoTOUCH voetbalschoenen. De Puma evoTOUCH voetbalschoenen bevatten een super zacht en ultra dun kangoeroe lederen bovenlaag, De bovenlaag gaat door het leven als het K-Touch bovendeel. Dankzij deze dunne bovenlaag wegen de schoenen slechts 209 gram. Dit leer is slechts 0,9 mm dik. Deze laag komt niet alleen het gewicht ten goede. De lederen bovenlaag zorgt daarnaast voor een superieure balcontrole gedurende alle weersomstandigheden. Daarnaast nemen de schoenen ook nog eens geen vocht op. Voordelig aan het kangoeroe materiaal is bovendien dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten. Het meest speciale aan het bovenwerk van de evoTOUCH is de enkelsok. De bovenlaag in combinatie met de 360 graden evoKNIT enkelsok geeft een blote voeten gevoel en het gevoel dat de voetbalschoenen een verlenging zijn van je been en lichaam. Hierdoor  ben je je nog bewuster van je voeten en de interactie met de bal is duidelijk merkbaar. Extra interessant is dat de Puma evoTOUCH voetbalschoenen opgebouwd zijn uit een vernieuwde GripTex technologie voor optimale grip aan de binnenkant van de voetbalschoenen. Deze technologie werkt anti-slip en leidt tot wrijving tussen voet en schoen, waardoor iedereen die deze schoenen draagt, niet uit de schoenen zal glijden, waardoor je je met volle focus kan richten op het voetballen en gaat er geen overbodige kracht verloren. Echter stelt niet alleen de K-Touch bovenlaag alles in staat om de voetbalschoenen zo laag mogelijk in gewicht te houden. De lichtgewicht Pebax zoolplaat draagt hier ook zeker z'n steentje aan bij. De zoolplaat is voorzien van Speedtrack. Dit betekent dat de zoolplaat naast conische noppen een soort ruggengraat kent dat zorgt voor meer stabiliteit en een goede demping. Het noppen patroon is voorzien van de PUMA Speedtrack Spine, het 'ruggengraat' van de schoen zorgt voor stabiliteit en een goede demping. Een externe hielplaat bevordert op zijn beurt nog meer de stabiliteit van de voeten. Deel jullie mening hieronder! Check ook de nieuwste Fabregas evoTOUCH voetbalschoenen. 

Zwarte evoTOUCH PUMA voetbalschoenen kopen

De nieuwe zwarte evoTOUCH voetbalschoenen kan je per direct en alleen voor volwassenen scoren in de onderstaande shops. De prijs van de voetbalschoenen is € 250,-. Oudere modellen van deze voetbalschoenen scoor je al vanaf € 60,-. Directe levering en ook nog eens gratis verzending!

Koop de nieuwe zwarte PUMA voetbalschoenen in deze SHOP Zwarte -puma -evospeed -voetbalschoenen