11 oktober 2016

Puma lanceert opnieuw evoTOUCH voetbalschoenen

Puma heeft een nieuwe voetbalschoen toegevoegd aan haar collectie. De Puma evoTOUCH collectie is enkele dagen terug uitgebreid met overwegend zwarte kicksen. Ook kennen de schoenen oranje details. Eerder lanceerde Puma zwart-gele en wit-gele evoTOUCH schoenen. De voetbalschoenen staan garant voor controle. Met deze control-voetbalschoenen speelt Puma in op een trend die we steeds vaker voorbij zien komen; voetbalschoenen met enkelsok. Sterspelers als Fabregas en Verratti zijn binnenkort te bewonderen op deze kicksen. Ben jij de volgende? Lees hieronder alles over de nieuwste control-voetbalschoenen van Puma, beter bekende als de evoTOUCH.

Ben jij een echte fan van de Puma evoTOUCH voetbalschoenen en wil je deze schoenen direct scoren? Doe dat direct HIER en schitter binnenkort op het nieuwste model met enkelsok uit de Puma collectie.

Zwarte -puma -evotouch -voetbalschoenen

Design, materialen en technieken zwart-oranje Puma evoTOUCH voetbalschoenen

Ja, na het zien van bovenstaande foto horen wij jou al direct denken; "Deze Puma voetbalschoenen hebben wel heel erg veel weg van een van de meest recente zwarte Nike Magista Obra kicksen".  Logisch, dat was ook onze eerste reactie! De nieuwe Puma evoTOUCH voetbalschoenen zijn ontwikkeld voor de echte spelverdeler en kennen een overwegend zwarte bovenlaag. Langs de zijkanten loopt een zwart Puma Trademark. Het zwarte trademark kent een glimmend effect en daarnaast ook een oranje omlijning. De bekende enkelsok is tevens zwart van kleur. Dat geldt niet voor de veters van de schoenen. De veters bevatten een combinatie van oranje en zwart. Deze combinatie geldt ook voor het design van de zoolplaat. De zoolplaat is overwegend zwart, maar kent echter oranje noppen.

Zwarte -puma -evotouch -voetbalschoenen -2

De Puma evoTOUCH 2016 voetbalschoenen beelden een super zacht en ultra dun Kangaroo lederen bovenlaag uit. De bovenlaag gaat door het leven als het K-Touch bovendeel. Dankzij zij deze dunne bovenlaag wegen de schoenen slechts 209 gram. Dit leer is slechts 0,9 mm dik. Deze laag komt niet alleen het gewicht ten goede. De lederen bovenlaag zorgt daarnaast voor een superieure balcontrole gedurende alle weersomstandigheden. Daarnaast neemt het ook nog eens geen vocht op. Aan deze bovenlaag is een enkelsok bevestigd. De bovenlaag in combinatie met de 360 graden evoKNIT enkelsok geeft een blote voeten gevoel en het gevoel dat de voetbalschoenen een verlenging zijn van je been en lichaam. Hierdoor wordt je als voetballers automatisch meer attent op je voeten en de interactie met de bal is duidelijk merkbaar.  Extra interessant is dat de Puma evoTOUCH voetbalschoenen opgebouwd zijn uit een vernieuwde GripTex technologie voor optimale grip aan de binnenkant van de voetbalschoenen. Deze technologie werkt anti-slip en leidt tot wrijving tussen voet en schoen, waardoor je niet glijdt in je voetbalschoenen. Zo kan je je met volle focus richten op het voetballen en gaat er geen kracht verloren. Echter stelt niet alleen de K-Touch bovenlaag alles in staat om de voetbalschoenen zo laag mogelijk in gewicht te houden. De lichtgewicht Pebax zoolplaat draagt hier ook zeker z'n steentje aan bij. De zoolplaat is voorzien van Speedtrack. Dit betekent dat de zoolplaat naast conische noppen een soort ruggengraat kent dat zorgt voor meer stabiliteit en een goede demping. Het noppen patroon is voorzien van de PUMA Speedtrack Spine, het 'ruggengraat' van de schoen zorgt voor stabiliteit en een goede demping. Een externe hielplaat bevorderd op zijn beurt nog meer de stabiliteit van de voeten.

Zwarte -puma -evotouch -voetbalschoenen -3

Zwart-oranje Puma evoTOUCH voetbalschoenen kopen

Deze evoTOUCH voetbalschoenen kosten rond de € 250,-. Ook heeft Puma goedkopere varianten met enkelsok (evoKNIT) gelanceerd. Directe levering en gratis verzending! Ontdek ook het overzicht 'Voetbalschoenen met enkelsok' voor nog meer supergave voetbalschoenen met sok!

Verplaats het spel met uiterste precisie, stel aanvallers in staat om te scoren en koop deze control-voetbalschoenen in de speciale shop voor voetbalschoenen

of in deze STORE!