Dat Puma in 2017 niet stilzit wordt vandaag wederom bevestigd. Het lanceert alweer de derde EvoPOWER Vigor 1 kleurenvariant van het jaar. Puma sluit duidelijk de toon en laat duidelijk zien dat ze dit jaar echt willen knallen. Niet voor niks sloot Peter Cech (een van s'wereld beste doelverdedigers) zich aan bij het merk. De kwaliteit van EvoPOWER is bevestigd en met de nieuwe generatie Vigor 1 wordt dit nog meer uitgebouwd (verwijzend naar alweer een lancering). Ontdek het design en de techniek van een van s'wereld meest innoverende voetbalschoenen!

Voel jij nu al meer bij deze zwarte Puma EvoPOWER Vigor 1 dan bij de gifgroene variant en is het verhaal over deze magische voetbalschoenen al bekend? Wacht dan niet langer, ga naar de online shop van Unisportstore en zorg dat jij zo snel mogelijk kracht en precisie samenbrengt op het voetbalveld! PLAY LOUD!

Zwarte -Puma -evopower -vigor 1-voetbalschoenen

Het design van deze Vigor 1 voetbalschoenen is minder opvallend dan zijn voorganger, maar daarom niet minder geliefd. De basiskleur is zwart en laat dit nou net de kleur zijn die weer helemaal in is! Het design van deze evoPOWER’s wordt ook versierd met roze en zilveren details. De verhoogde sok kent een roze omlijning, evenals de zoolplaat. Zilveren details komen tot uiting op de bekende Puma formstripe langs de zijkant. Een speels effect is te zien aan de binnenkant. Hier komt het zilveren logo van evoPOWER terug. Door zijn glimmende effect is het zeker een voetbalschoen die in het oog springt. Op TV zullen de schoenen vaak genoeg de revue passeren. Sterspelers als Giroud, Balotelli, Check en Bartra zijn namelijk de trotse bezitters van deze kicksen.

Zwarte -Puma -evopower -vigor 1-voetbalschoenen2

De rekbare Spandex sock constructie, waardoor de Vigor 1 heel comfortabel zitten, terwijl het barefoot kicking gevoel blijft is een van de meest opvallende innovaties aan de EvoPOWER. Het mooie is dat de Spandex sock helemaal in lijn is met PUMA’s next generation AccuFoam op de bovenkant van deze EvoPOWER's. Hetgeen opvalt aan de structuur op de bovenkant zijn de PU foam dots. Deze techniek reguleert de oneffen bovenkant, waardoor de precisie van een schot wordt geoptimaliseerd wanneer de bal hard wordt geraakt. Kracht en precisie gaan ineen bij deze techniek. Ook bevat de bovenkant PUMA’s Adap-Lite materiaal. Het is een nieuwe rijke constructie die zorgt voor support, dit terwijl de voet nog steeds vrij kan bewegen. Het microfibre materiaal aan de bovenkant van de schoen kan maar op een manier meebewegen, waardoor de natuurlijke beweging van de voet wordt ondersteund. Ook hier gaan kracht en precisie ineen en wordt het schieten verbeterd. Natuurlijk heeft Puma balcontrole niet uit het oog verloren. Dit trachten zij te optimaliseren door het toevoegen van GripTex. Kortom, een zeer geavanceerde bovenlaag met voldoende unieke eigenschappen om jou winnend het veld af te laten lopen.

Zwarte -Puma -evopower -vigor 1-voetbalschoenen3

Sta jij voor kracht en precisie. Dan zit er maar een ding op. GA naar de online store van Unisportstore, verzeker je van deze heerlijke innovatieve magische kicksen en... PLAY LOUD. Je scoort deze voetbalschoenen voor € 200,-. Je hebt dan zeker een pareltje en technisch hoog begaafde kicksen inhanden. Oja… Vergeet even niet jouw mening over deze schoenen achter te laten. Wij zijn namelijk wel benieuwd naar jouw mening.