2 augustus 2018

Zwarte Nike Phantom VSN voetbalschoenen 2018-2019

Nike heeft nu ook een zwarte versie van de nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen uitgebracht. Deze schoenen behoren tot het nieuwe Stealth OPS pack. Dit pack is door het Amerikaanse sportmerk speciaal gelanceerd voor de talenten, die tegen de top aanzitten. Deze schoenen zijn voor de talenten die hun kleur nog moeten verdienen in het voetbal. Het is dus een speciaal pack voor de spelers, die zich nog moeten bewijzen. Je raadt het al! Deze schoenen kunnen dus maar één kleur hebben. Ze zijn namelijk zwart! Daarover hieronder meer. De zwarte Nike Phantom Vision voetbalschoenen worden niet gedragen door verschillende sterspelers als Coutinho en De Bruyne. Deze spelers dragen namelijk de nieuwe grijs/rode versie van de nieuwe voetbalschoenen van Nike uit het Raised On Concrete pack. Check hieronder alles over het design en de kenmerken van de zwarte Nike Phantom VSN schoenen.

Wil je direct de nieuwste, zwarte Phantom VSN voetbalschoenen van Nike bestellen? Dat kan in deze winkel! of deze SHOP!

Design zwarte Nike Phantom VSN voetbalschoenen

De nieuwste Nike Phantom VSN voetbalschoenen uit het Stealth Ops pack zijn speciaal voor de sterren voor die zich in de schaduw op willen werken en dodelijk willen zijn voor hun tegenstander! Deze versie van de Phantom VSN schoenen straalt pure klasse uit en dat komt niet in de laatste plaats door de kleur van de schoenen. De Nike Phantom VSN voetbalschoenen uit het Stealth Ops Pack zijn geheel zwart. Dit geldt zowel voor het bovenwerk van de schoenen, als voor het gehele onderstel van de nieuwe schoenen van Nike. Ook de diagonale swoosh op de neus is zwart/zilver en hetzelfde geldt voor de swoosh aan de zijkanten van de schoenen. Het verborgen vetersysteem, waar deze schoenen onder andere bekend om staat, is ook zwart en de binnenzool en sok ook! Zwarte schoenen weer populair, dus kijken we er niet raar van op dat Nike voor de nieuwe Phantom VSN ook een zwarte versie heeft gelanceerd. Dit is de tweede Nike Phantom VSN voetbalschoen, die Nike heeft uitgebracht. Eerder lanceerde het merk een grijs/rode versie. De Phantom Vision schoenen zijn de opvolgers van de Magista. Wil je alles weten over de technieken van deze schoenen? Check het hieronder!

Technieken Nike Phantom VSN voetbalschoenen

We beginnen bij de Phantom VSN schoenen altijd bij de binnenkant van de schoenen. Deze schoenen zijn namelijk uitgerust met een sok aan de binnenkant van de schoenen. De pasvorm van de schoenen wordt door het Amerikaanse sportmerk namelijk QUADFIT genoemd. Deze technologie zorgt ervoor dat de schoenen zich naadloos aanpassen aan de vorm van de schoenen. De reden hiervan is dat er mesh aan de binnenkant van de schoenen verwerkt heeft. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het zich perfect vormt naar de voeten en dat het minder rekt, zonder dat je voeten bewegingsvrijheid verliezen. De vezels van het mesh vormen zich super goed naar de voet en zorgen ook nog eens voor de perfecte versteviging van de voeten. Door deze technologie hoef je de schoenen niet in te lopen. De QUADFIT technologie wordt door Nike binnenkort doorgevoerd in meerder (voetbal)schoenen van het merk. 

Een ander kenmerk van de nieuwe Phantom VSN voetbalschoenen is het feit dat het lijkt alsof de schoenen geen veters bevatten. Dit systeem wordt door Nike het Ghost Lace systeem genoemd. De veters zijn namelijk echter wel aanwezig, maar zie je van de buitenkant bijna niet. De veters kunnen namelijk worden verstopt onder een soort hoes. Deze hoes is verwerkt in een laag onder het Flyknit materiaal van de nieuwe Nike voetbalschoenen. Uit onderzoek van het merk bleek namelijk dat spelers in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, wel veters prefereren. Het voordeel hiervan is dat het schiet oppervlak nog ''schoner'' is en dat je nog nauwkeuriger kunt passen en schieten. De schoenen zijn daarnaast ook nog eens uitgerust met de ''one-pull-off constructie.'' Deze constructie zorgt voor de perfecte druk over de gehele lengte van de schoenen.

De bovenkant van de voetbalschoenen is gemaakt van het bekende Flyknit materiaal van Nike. Dit gebreide materiaal heeft ook als voordeel dat het zich perfect vormt naar de vorm van de voeten, waardoor je nog nauwkeuriger de bal kunt aannemen en schieten en passen. Dit is vooral perfect voor spelverdelers, die altijd snel moeten handelen om hun creativiteit tot uiting te laten komen. De zijkanten van de schoenen bevatten een zwarte driehoek aan de binnenkant. Deze driehoek markeert de drie belangrijkste botten in de voeten en is eigenlijk het gebied van de voet, waarmee de bal gecontroleerd wordt. Deze driehoek heeft een speciale structuur. De onderkant van de driehoek is namelijk uitgerust met een speciale structuur om de bal nog beter te controleren en de bovenkant is uitgerust met een 3D structuur om de aanval op te zetten en steekpassen te geven. Uiteraard is het bovendeel van de nieuwe Nike voetbalschoenen uitgerust met de All Conditions Control technologie, welke zorgt voor de perfecte balbehandeling in zowel droge als natte weersomstandigheden. Deze technologie komt tot uiting in een speciaal laagje over het bovenwerk van de schoenen. Uiteraard zijn de nieuwe Nike PHANTOM VSN schoenen ook weer uitgerust met een enkelsok. Dit zorgt ervoor dat je voeten en enkels als één lichaamsdeel aanvoelen. Dit zorgt niet alleen voor de ideale ondersteuning, het zorgt er ook nog eens voor dat je balbehandeling onverminderd goed is!

Last but not least bespreken we het onderwerk van de nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen. Deze zijn uitgerust met het zogenaamde FEA tractiepatroon. De schoenen bevatten klauwnoppen, zodat je snel kan handelen en ook nog eens de perfecte ondersteuning hebt. De zoolplaat betreft een lichte Hyperprecision zool, waarmee hoge snelheden behaald kunnen worden.

Alle Nike voetbalschoenen zijn dit seizoen ook weer uitgerust met de NikeGRIP technologie. Deze technologie is aan de binnenkant van de voetbalschoenen verwerkt en zorgt ervoor dat je niet gaat schuiven in je voetbalschoenen. Deze technologie komt tot uiting in een speciaal structuur die perfect aansluit op de inlegzool. Het zorgt er niet alleen voor dat je schoenen niet schuiven, het is ook nog perfect voor de schokdemping! 

Nike lanceerde eerder al een grijs/rode versie van de nieuwste Nike Phantom VSN voetbalschoenen! 

Nike Phantom Vision voetbalschoenen bestellen

De nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen kan je vanaf vandaag bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de topversie is € 290,-, maar goedkopere versies bestel je al vanaf een prijs van € 100,- voor kinderen en volwassenen. De schoenen zijn zowel beschikbaar voor voetballen op natuurgras, als voor kunstgras, op straat en in de zaal! Check hieronder de winkels waar je de nieuwe Nike Phantom VSN voetbalschoenen exclusief kunt bestellen! Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwste Nike Phantom VSN voetbalschoenen direct in deze winkel!